Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...DEL PREMI AL CUINER GATER CLAUDIO MENGUAL (Gala de la ARX de Xàbia)

LA PREMSA PARLA...DEL PREMI AL CUINER GATER CLAUDIO MENGUAL (Gala de la ARX de Xàbia)

La premsa publica hui dijous 2 de març el premi al cuiner de Salones Carrasco de Xàbia, CLAUDIO MENGUAL -gater d’adopció, ja que està casat amb una gatera-. L’Associació de Restauradors de Xàbia (ARX) va celebrar la gala del seu 50 aniversario.

Tots els diaris ho publiquen. La revista local digital de Xàbia "xabia.com" titula: "Alberto Ferruz y Claudio Mengual, premiados por la ARX, en su gala anual". Diu sobre Mengual: "El reconocimiento a toda la vida en los fogones fue para el chef de los Salones Carrasco, Claudio Mengual." Podeu lleguir tota la notícia, PUNXANT ACÍ.

També la resta de diaris de la comarca publiquen sobre la notícia. Marina Plaza, Información i Levante-EMV i Las Provincias destaquen la notícia hui entre els seus titulars.

Marina Plaza comenta de Mengual: "Otro de los premios fue para el chef de los Salones Carrasco, Claudio Mengual, a quien la asociación alabó su profesionalidad y su buen hacer en la cocina para banquetes." Per a conéixer tota la notícia, PUNXEU ACÍ.

També el diari Información d’Alacant es fa ressó del premi a Claudio Mengual i comenta dins de l’article: "Los restauradores también premiaron al director del CDT, José Vidal, y al cocinero de Salones Carrasco, Claudio Mengual". Si voleu saber que diu tota la notícia, PUNXEU ACÍ.

Finalment, el zoom de la Marina de Las Provincias també informa de la gala i els premiats.

A la imatge de portada, Claudio Mengual rebent el premi. A la imatge de dins, foto del grup. Claudio es troba just al centre. Destaquem la frase: "En cuanto a Claudio Mengual, se alabó su profesionalidad y buen hacer en la cocina para banquetes.". Per a poder conéixer la notícia a aquest mitjà, PUNXEU ACÍ.

FONTS: diaris digitals de xabia.com, Marina Plaza, Información i Las Provincias. Fotos extretes de xabia.com.

0 comentarios