Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIJOUS 9, DONACIÓ DE SANG A GATA. EDITEN CALENDARIET DE BUTXACA AMB TOTES LES DATES

HUI DIJOUS 9, DONACIÓ DE SANG A GATA. EDITEN CALENDARIET DE BUTXACA AMB TOTES LES DATES

Aquesta vesprada, dijous 9 de febrer, de 17 a 20.30 hores, com és habitual, es farà la col·lecta de la donació de sang a Gata. Els responsables de Gata i de la Federació de Donants, així com l'equip d'extraccions estaran, una vegada més, esperant les donacions dels donants així com els nous.

Per algtra banda, dir que ja està al carrer el calendari de butxaca que detalla totes les dates de donacions de sang que hi haurà a Gata, que han preparat els voluntaris de Gata, la Federació de Donants de Sang de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Gata. Al calendariet es marquen les dates. Serà generalment els dijous en horari de 17 a 20.30 hores, i el lloc, el saló d’actes del Centre Social. El calendari porta, com ja és costum, una fotografia antiga. En aquest cas, el principi del carrer Xaló quan els carrers s’engalanaven a inicis dels anys 70.

Hui, com ja he dit, serà la segona cita de l'any 2017. La primera va ser el passat 12 de gener. A març també serà el 9, dijous. A abril s’ajorna per les festes de Pasqua al 20, dijous. A maig serà el 18. A juny serà el 15. A juliol serà el 20. A agost, el 17. A setembre el 14. A octubre fora del pont al 26. A novembre al 23 i a desembre el 28.

FONT: Col·lectiu, Donants de sang Gata i Ajuntament. Foto: davant i darrere, calendariet donacions de sang a Gata.

0 comentarios