EL CICLISTA GATER D'ELIT SERGIO TORRES, 2n EN LA ETAPA DE BENIDORM (VOLTA A LA MARINA)

En els totals: primer alacantí, primer en metes volants i primer de la seua categoria

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO, que participa en la XXXI Volta a la Marina 2017 categoria èlit amb l’equip Velosol Cycling Team, va quedar segon classificat en l’etapa celebrada el passat diumenge amb una climatologia molt adversa en Benidorm, a sols 10 segons del primer classificat Andrés Gil. Sergio va fer un temps de 1 hora, 36 minuts i 8 segons. En la classificació de millor alacantí va quedar primer i també primer en la seua classificació d’Èlit-Sub23-Junior. No acaba ahí la cosa: va fer segon en les dos primeres metes volants i primer en la tercera meta volant, així com primer per al segon pas del port de Terra Mitíca.

Pel que fa a les classificacions totals, recorregudes dos etapes, Sergio és 3r de la general. És primer alacantí, primer en metes volants i primer de la categoria Èlit-Sub23-Junior. En muntanya és quart. A Xaló (primera etapa disputada el dia 17 de gener) Sergio va quedar 6é de la general i segon millor alacantí. També segon millor de les categories Èli-S23-Junior.

Un altre gater, VICENT MAS LEYDA, que milita al Xàbia S Bike-Visautc va fer 100 classificat amb un temps de 1 hora, 42 minuts i 35 segons. Va quedar 33 alacantí i 47 a la categoria Master 30. Mas està el 51 de la general després de les dues etapes, el 21 de millor alacantí i el 25 a la categoria Master 30.

A Benidorm, al lloc 140 va entrar JOSÉ GINESTAR IVARS, del Ginestar-UlbSports fent un temps de 1 hora, 42 minuts i 35 segons. Va quedar 49 en la classificació d’alacantí i el 25 en la seua categoria de Master 40. En la general, Ginestar té el 88é lloc; el 39 en la classificació de millor alacantí i el 21 en la seua categoria Master 40.

La imagen puede contener: 3 personas, personas sonriendo, personas de pie, calzado e interior
La segona etapa de Xàbia va quedar suspesa pel mal temps. Tenia que celebrar-se el 22 de gener. La tercera va ser la de Benidorm, que ja he comentat i el pròxim diumenge 12 de febrer es disputa la 4ª etapa (tercera real) a Dénia.