Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA TAMBÉ DE...PERE VICALET I EL SEU NOU REPTE: DIRECTOR DE LA BANDE FEDERAL DE LA C.V., I DE LA PROHIBICIÓ D’APARCAMENT AL PONT D’ALCOLAIES

LA PREMSA PARLA TAMBÉ DE...PERE VICALET I EL SEU NOU REPTE: DIRECTOR DE LA BANDE FEDERAL DE LA C.V., I DE LA PROHIBICIÓ D’APARCAMENT AL PONT D’ALCOLAIES

Avançava ja la primera informació l’altre dia. Els diaris es van fer ressó aquesta setmana de la informació. Pere Vicalet (Pedro Vicente Caselles Mulet) és l’home de moda a nivell cultural-musical, el compositor músic i artista digital que comença una nova etapa, un nou repte. Els diaris Levante-EMV i Marina Plaza han publicat reportatges sobre la notícia.

Fa tres dies publicava Levante-EMV: "El compositor de Gata Pere Vicalet, nuevo director de la Joven Banda Sinfónica de la FSMCV". Al subtítol: "Formado en Budapest y Valencia, fue distinguido con uno de los Premios Talento Joven que conceden Levante-EMV y Bankia"PUNXEU ACÍ.

Per la seua part, publicava també el digital Marina Plaza: "El músic de Gata Pere Vicalet, nou director de la prestigiosa Jove Banda Simfònica FSMCV". Als subtítols: "El passat mes el compositor, director i artista digital va obtindre el premi Talent Jove en Cultura de la Comunitat Valenciana" i "En els últims mesos ha estrenat una òpera electrònica i L’Arbre Blanc, una innovadora obra basada en una llegenda ocorreguda durant la Guerra del Francès a Gata de Gorgos". Si voleu llegir tot l’extens reportatge PUNXEU ACÍ.

Una altra notícia es publica hui al Levante-EMV, de la qual s’ha parlat molt a Gata en els últims dies, la prohibició d’aparcament dalt del pont de les Alcolaies. Titula el diari: "40 euros de multa por aparcar en el puente". Ací teniu l’enllaç a la notícia, que porta incorporada una foto i tot. PUNXEU ACÍ.

FONTS: diaris Levante-EMV i Marina Plaza. Foto, facebook Pere Vicalet.

0 comentarios