RETORNA EL FUTBOL: EL GORGOS INFANTIL HA GUANYAT 4-0 AL POLOP. HUI TAMBÉ JUGAVA EL CADET LÍDER; EL JUVENIL I ELS MAJORS, DEMÀ A PEGO I SIMAT

Els primers equips del GORGOS han tornat ja a la competició oficial, després de les festes nadalenques. Aquesta vesprada a les 15.30 ha jugat el GORGOS INFANTIL amb el contundent resultat de 4 a 0 front el Polop. Han marcat dos gols Mario Feliu (minuts 10 i 60), Héctor (minut 52) i David (minut 69). A la classificació el Gorgos infantil és cinqué amb 19 punts de 10 partits jugats. Els números: 6 guanyats, 1 empat i 3 perduts. 24 gols a vafor i 9 en contra.

El CADET DEL GORGOS, actualment líder, jugava aquesta vesprada al municipal de Les Costeres a les 17.30 hores. Encara estarà fent-ho, contra el Polop.

A les 11.30 de demà diumenge dia 8 reprendrà la competició oficial l’equip JUVENIL DEL GORGOS. Ho farà al camp municipal de Pego. Després d’igualar a 13 partits jugats tots, el Gorgos juvenil és nové de la taula de Primera Regional, grup VI, amb 19 punts. Seguim desitjant-li sort.

Per la seua part, el PRIMER EQUIP DEL GORGOS jugarà demà a Simat de Valldigna a les 16 hores. Va acabar l’any amb 12 partits jugats, un menys que la resta que tenen que descansar i és tercer amb 27 punts.

FONT: FFCV.