Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIA DE REIS 2017 A GATA. RECORDANT EL MISTERI I REPARTIMENT D'AHIR

DIA DE REIS 2017 A GATA. RECORDANT EL MISTERI I REPARTIMENT D'AHIR

(PODEU REPASSAR LES FOTOGRAFIES DE L’ÀLBUM D’LAGUNS MOMENTS DE LA REPRESENTACIÓ DELS MISTERI DE REIS MAGS DE GATA. PUNXEU ACÍ)

Mentre centenars de xiquetes i xiquets de Gata i altres més majorets es miren i remiren els regals i joguets, els organitzadors de la representació teatral del MISTERI DE REIS ja miren cap al cinc de gener de 2018, data del 50 aniversari del text que escriguera en 1968 Antonio Salvá.

La impressionant, una vegada més, posta en escena, que va movilitzar a centenars de veïnes i veïns de Gata, va ser ràpida, cuidant els detalls i va tornar a encantar a la xicalla, a admirar a mares i pares, i va posar de manifest el legat cultural gater d’aquesta representació, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial.

Alguna novetat, que va donar més realç a diàlegs i transcorre de l’acte. Com el novedós personatge, per canvi de titularitat, de Herodes el Gran, que bordava la representació. Les altres anècdotes van anar esvarant-se per dins dels dos actes.

La imagen puede contener: una o varias personas y exterior
La imagen puede contener: 4 personas, personas de pie, personas bailando y personas en el escenario
La imagen puede contener: una persona, de pie e interior
La imagen puede contener: una o varias personas y personas de pie

Finalment, el repartiment sempre complicat va donar algun que altre ensurt, però tot va acabar bé i regals i joguets es van repartir a les cases de Gata.

Sols teniu que veure com bullen les xarxes socials, com són testimoni de la visita dels Reis i patges a les cases, com alguns posen alguna que altra foto espectacular de l’acte d’ahir. És el moment, el dia de la Festa de l’Epifania, el dia de Reis a Gata.

0 comentarios