Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES CORRERÀ EN L’EQUIP BELGA ASFRA FLANDERS CYCLING TEAM

EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES CORRERÀ EN L’EQUIP BELGA ASFRA FLANDERS CYCLING TEAM

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO anunciava per mig del seu facebook la notícia. Ampliarà fronteres i oportunitats. La pròxima temporada correrà amb un equip belga, el Asfra Flanders Cycling Team, un equip que li dona a Sergio l’oportunitat d’eixir d’Espanya i córrer tota la temporada allí amb un calendari impressionant replet de grans clàssiques. Sergio comentava: "Per a mi ja serà un somni sols poder correr-las!, una experiència inoblidable que segur disfrutaré al 500%". 

Per a posar-se en forma, per a començar temporada, Sergio estarà en l’equip Máster Velosol Cycling team, per a córrer junt a grans amics la carrera de casa, La Volta a la Marina. L’organització i l’equip tornen a comptar amb ell.

Sergio ha aprofitat per mig del seu facebook d’agrair a l’encara actual equip Mutua Levante/Renault Ginestar/Metal Lube per aquest gran any amb molt bons moments, alegries i tot el que ha deprés. "M’emporte grans persones de l’equip amb mi, que espere no perdre mai"m deia Sergio. També no deixava de recordar a tots els que estan sempre dins del seu cercle, animant, entrenant amb ell o simplement recolzant-lo, donant-li forces i sobre tot carinyo.

FONT: Foto i informació, facebook de Sergio Torres Jorro.

 

0 comentarios