Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVENDRES 25 ÉS EL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE; A GATA, ACTES RECORDATORIS EN TOTA LA SETMANA

DIVENDRES 25 ÉS EL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE; A GATA, ACTES RECORDATORIS EN TOTA LA SETMANA

Tallers, documental i marxa cívica; presentació del servei d’atenció jurídica 

Gata diu no a la violència masclista amb una sèrie d’activitats al voltant del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència de gènere, organitzades per l’Ajuntament de Gata, a través de la regidoria d’Igualtat i Serveis Social.

Durant tota la setmana, els alumnes de l’IES Matemàtic Vicent Caselles Costa participen en un taller de conscienciació a càrrec d’Àngels Soler, formadora i regidora de Desenvolupament Local. Pel que fa a l’alumnat d’Infantil i Primària del C.P. Santíssim Crist, la psicòloga Rebeca Diego realitzarà uns tallers educatius de prevenció de violència de gènere, Dones amb ales.

Dijous 24 de novembre, a la Biblioteca a les 19 hores, es projectarà el documental “El orden de las cosas” i es presentarà el servei d’atenció jurídica de Gata amb l’advocada Rosa Martí al front.

Per a divendres 25 de novembre s’ha preparat una marxa cívica que eixirà a les 11:30 h des del Col·legi amb la participació de l’alumnat de primària fins a la plaça vella on s’incorporarà l’alumnat de l’IES i finalitzarà al pati cobert de l’Escola amb la lectura d’un manifest i penjada de pancartes i murals.

Per la vesprada, la biblioteca acollirà recital amb lectures sobre violència de gènere i el conta contes “Rosa Caramelo”.

FONTS: Informació i cartell, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios