ELS CADETS DEL GORGOS ES MANTENEN LÍDERS. GUANYEN 1 A 3 AL C.F. UE FINESTRAT

Perden els seus partits el juvenil i el major. Aquest perd el liderat i baixa a la quarta posició

El cap de setmana ens deixa a les competicions futboleres, alguns resultats boníssims i altres no tant. * Com sempre pose els que dona la FFCV. Si en voleu afegir més o comunicar-me-ho, de seguida ho completaré.

Hui, cal destacar la victòria a domicili i per tant mantenint el liderat del GORGOS CADET. 1 a 3 va guanyar ahir dissabte al CF UE Finestrat. Els gols van ser de Hamza, Axel i Pau. Té 18 punts empatat amb el Pego. Seguix imbatut amb els sis partits guanyats. 23 gols a favor i 4 en contra.

També va guanyar a domicili el GORGOS INFANTIL A. 0-3 contra el Finestrat. Els gols van ser de Diego (2) i Mario. Està sisé amb 10 punts. Tres partits guanyats, 1 empatat i 2 perduts.

Les derrotes les ha recollides aquest cap de setmana el GORGOS INFANTIL B, 1 a 6 contra el Jávea C. El gol del Gorgos el va fer Juan David i seguix penúltim; el GORGOS JUVENIL i el GORGOS gran, que han jugat els dos hui.

Pel que fa al juvenil, ha perdut en casa per 0 a 1 front al Xeraco. Baixa posicions i és seté amb 16 punts. De 10 partit jugats, 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes. 26 gols a favor i 13 en contra. Els majors també han caigut a Villalonga per 3 a 2. Jaume Devesa i Álvaro en pròpia porta han fet els gols del Gorgos. Perd el liderat i s’en va el quart. Seguix amb els 21 punts dels 10 partits jugats. Set victòries i 3 derrotes. 26 gols a favor i 13 en contra. El liderat el té ara Daimús.

FONT: FFCV.