Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SANTA CECÍLIA 2016, GATA: DIA 19 ENTREN TRES NOUS. DIA 27 CELEBREN A LA PATRONA LA BANDA UNIÓ MUSICAL I EL GRUP SERRILLÀS

SANTA CECÍLIA 2016, GATA: DIA 19 ENTREN TRES NOUS. DIA 27 CELEBREN A LA PATRONA LA BANDA UNIÓ MUSICAL I EL GRUP SERRILLÀS

S’incoporen a la banda Clara Soler Signes (clarinet) i els germans Rubén i Sergio Mulet ferrer (tubes)

La programació musical d’enguany de Santa Cecília a Gata ja està en marxa. Si el passat dissabte dia 12 els músics de la banda Unió Musical repartien els programetes de mà, aquest divendres -despúsdemà- dia 18 continuarà a programació amb picaeta, sopar, concurs de disfresses, desfilada d’aquests i discomòbil. Dissabte 19 serà el moment més seriós.

A les 19 hores començarà la recollida dels tres nous integrants i es faran els passacarrers corresponents. Enguany els toca entrar a la banda, CLARA SOLER SIGNES, que toca el clarinet, i els germans RUBÉN i SERGIO MULET FERRER, que toquen els dos la tuba. Després, com és habitual, aniran al carrer La Lluna a felicitar les Cecílies del poble. Per la nit, s’elegirà al Muso i Musa 2016 i a les 3 hores de la matinada de diumenge 20 es farà un altre acte molt emotiu, el de més tradició de les festes cecilianes: LA AURORA. Els músics faran un recorregut per les dues cases dels nousentrants cantant i tocant, després ressoparan.

La imagen puede contener: 3 personas , personas sonriendo
Al llarg de la setmana que ve, el dilluns 21 i el dimecres 23, es faran distintes audicions en el Casal de la Música, pels alumnes de l’Escola de Música Municipal.

Divendres 25, a les 20,30 hores, hi haurà un concert especial de música per a cinema que protagonitzarà el grup "5 fan brass" (quintet de metall). Juan Miguel Bas, Marc Belmonte, Adrià Tomás, Felipe Fuertes, José Andrés Bolufer i Carlos Mulet són els components.

    La imagen puede contener: una o varias personas y texto

Festa de la patrona Santa Cecília

Dissabte 26 es farà el tradicional partidet de futbet entre les distintes cordes de la Banda. A les 19,30 hores serà el concert en honor a Santa Cecília al Casal de la Música, que far`pa la Banda Unió Musical. A les 22 hores serà al restaurante Canor el sopar de gala de tots els músics, familiars, amics i coneguts.

La imagen puede contener: texto
Diumenge 27 serà el darrer dia de celebracions. La festa de la patrona Santa Cecília començarà a les 11 al Casal amb l’encontre dels músics. A les 11,15 serà la processoneta de Santa Cecília des del Casal de la Música fins l’església parroquial. A les 11,30 hores serà la missa solemne en honor a la patrona, participant la Banda i la Coral Serrillàs, que també celebra a la Patrona. Acaba la missa es procedirà a fer la foto oficial com cada any. Finalment, a les 14 hores al restaurant Arrels es farà el dinar de cloenda.

FONT: A la imatge principal, la portada del llibret de les festes cecilianes d’enguany, dissenyada per Paco Feliu. A l’interior, els tres nous entrants (Foto: Vicent Signes) i els cartells dels concerts del quintet de metalls i de la banda al complet.

0 comentarios