Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FUTBOL, GATA: GOLEJADES I SEGUIXEN LÍDERS EL CADET I EL MAJOR. PÓQUER DE AXEL (CADET) I DOS GOLS MÉS PER A MOLINES

FUTBOL, GATA: GOLEJADES I SEGUIXEN LÍDERS EL CADET I EL MAJOR. PÓQUER DE AXEL (CADET) I DOS GOLS MÉS PER A MOLINES

(PODEU VEURE UN VÍDEO DE HUI DE DOS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP DEL GORGOS, DAVID BAYDAL I JOAN ANDREU FERRER, PUNXANT ACÍ)

Com cada diumenge o dilluns vos porte l’actualitat futbolística local, del GORGOS C.F. i de l’EMF de Gata. No cal dir-ho que si voleu comunicar-me qualsevol resultat d’algun partit, que no siga el futbol, a la vostra disposició.

Dit això comence amb els més menuts de la casa. Els PRE-BENJAMINS que prepara la reconeguda portera Marta Gayá ens surprenien amb una gran victòria, EMF Gorgos C.F, 7- EMF Ondara, 0. I ells més contents que una Pasqua i fent esport.

Pujant ens trobem, a falta de conéixer els resultats de benjamins i alevins, al CADET, que seguix fent un molt bon inici de lliga. El jugador ÁLEX CERIZOLA ha marcat els 4 gols i ha fet un póquer, Gorgos-4, CF Ciudad de BenidormE,1. Amb 15 punts, els mateixos que el Pego, és líder. Té 20 gols a favor i sols 3 en contra.

Els JUVENILS van conseguir ahir un meritori empat sense gols front al líder: La Nucía, 0-Gorgos,0. Continuen en la sisena posició amb 16 punts. Jaume Serra comentava del partit: "Hem empatat contra l’equip que havia guanyat tots els partits fins ara. El Gorgos juvenil ha fet un gran desgast físic i mental. Dominavem el partit, creaven ocasions, però no acabavem les jugades. La Nucía no ens va fer molt de perill i sols a baló parat, que va resoldre molt bé el nostre porter Antonio. Al final, contents pel punt, ara ens toca seguir treballant i preparar el pròxim partit que serà a Gata contra el Xeraco". La classificació de golejadors continua igual que la setmana passada, lògicament.

Finalment, hui diumenge ha jugat el GORGOS primer equip. Victòria per 2 a 1 al C.E. Benifairó de la Valldigna, amb els gols aconseguits pel golejador David Molines, que ha marcat al 12 i al 36. Al 45 marcaven els de la Safor, i a la segona part no hi havia gols. Seguix líder amb 21 punts, 24 gols a favor i 10 en contra.

A la fotografia, els pre-benjamins mostrant la seua alegria junt amb Marta, la seua preparadora.

FONTS: Gorgos i FFCV. Foto del facebook, Marta Gayá.

0 comentarios