Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NOU FINALISTES TÉ JA EL III PREMI EMPRESA DE GATA 2016, QUE CONVOCA L'AJUNTAMENT ( I )

NOU FINALISTES TÉ JA EL III PREMI EMPRESA DE GATA 2016, QUE CONVOCA L'AJUNTAMENT ( I )

La regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata ha convocat la tercera edició del Premi Empresa de Gata amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i reconèixer la tasca de comerciants, empresaris i professionals de la localitat.

En aquesta edició, s’han establert tres categories: premi a la millor atenció i servei, premi a la imatge de l’establiment i premi a la millor promoció del municipi. Entre les més de 300 empreses de la localitat, diverses associacions i col·lectius locals van proposar 18 candidats, dels quals el jurat de la convocatòria va escollir 9 finalistes d’entre el quals s’escolliran els 3 premiats.

Cadascun dels candidats presentarà el seu negoci a través d’una memòria i d’un vídeo on explicarà la seua trajectòria. Amb aquest material serà el jurat qui anunciarà els premiats en un acte que se celebrarà divendres 18 de novembre a l’Edifici Polivalent a les 20:30 hores.

El jurat està format per Magdalena E. Mengual Morata. Alcaldessa de Gata de Gorgos (com a presidenta); la Secretària, Teresa Roig Mas; Àngels Soler Fornés, regidora de Desenvolupament Local; Jaume Monfort Signes (Representant de JUGA), José Guillermo Cholbi Sart (Representant del PP), José Juan Mulet Soler (Representant del PSOE); Rosario Donderis Sala , gerent de Creama; M. Francisca Escortell Diego (Associació d’Ames de casa de Gata); Francesca M. Signes Soler (Comerç de Gata); Esteban Cobos Sierra, representant de CEDMA, i Rosa M. Alemany Rodrigo, Agent de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata.

Tota la informació sobre el premi i els finalistes es pot consultar a www.premiempresagata.org.

FONT: Informació i cartell, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios