GORGOS; EL PRIMER EQUIP ES POSA LÍDER (1-2); EL JUVENIL GUANYA (3-0) I EL CADET CONSOLIDA EL LIDERAT (0-4) (

No poden anar millor els tres primers equips de futbol del nostre poble. El primer equip del GORGOS C.F. ha alcançat hui el primer lloc de la classificació del grup XII de Segona Regional, al guanyar-li 1 a 2 al que era líder fins ara i compartix punts amb els gaters i amb Daimús. Tenen els tres 18 punts. Dels 8 partits jugats, 6 els ha guanyat i 2 perduts. Té 22 gols a favor i 9 en contra. Al partit han marcat els gols David Molines l’empat (1-2, al minut 29) i Jaume Devesa la victòria (1-2, al minut 54). Dels golejadors, DAVID MOLINES va al capdavant amb 12 gols (hui n’ha fet un més); JAUME DEVESA en té 4. ISAAC SÁNCHEZ, 1 gol; CARIM, 1 gol; ELOY, 1 gol i JOAN ANDREU, 1 gol. Comentava precisament Carim de la victòria de hui:  "Gandía 1-2 #GorgosCon esta gran victoria en casa de los ex líderes, nos ponemos nosotros líderes, un partido de 10 de TODOS, partido para el recuerdo, 5 victorias seguidas, ahora a descansar y celebrar la victoria, y pensar ya en el siguiente partido. Pasito a pasito, partido a partido #Gorgos".

Baixant un escaló tenim al JUVENIL. Ahir va guanyar 3 a 0 al Altea. José Simó al minut 40 i dos gols de Gustau, al 48 i 88, li van donar la clara victòria. Seguint la taula de golejadors, continua davant José Simó que suma un gol més i ja en té 8, seguit de Gustau que en té ja 6; Emilio i Abdó en tenen 4; Raúl, 2, i Vicent Ferrer, Luis Felipe, Carim i Ivan Carrete, en tenen 1 cada un.

Pel que fa als CADETS, ahir també va guanyai i fora casa. S’afiança amb el liderat del primer grup d’Alacant. A Dénia va quedar 0 a 4. Van marcar Axel (2), Eric i Gonzalo. Té 12 punts dels 4 partits jugats i guanyats. 16 gols a favor i 2 en contra.

L'equip ALEVÍ va guanyar al C.E.F. El Verger A per 9 a 3.

Seguint per avall, encara no dispose del resultat del INFANTIL A. Jugarà demà dilluns a Dénia contra l’equip B a les 19 hores. L’INFANTIL B va perdre a casa 1 a 5 contra el Teulada-Moraira B. El gol del Gorgos el va fer Juan David. Encara no ha estrenat punts.

Finalment, ressenyar que els VETERANS del Gorgos, que juguen amb la denominació de PUBLICDISSENY VETERANS GATA han guanyat també aquest matí als veterans de Dénia per 7 a 1. Per cert, si voleu conéixer a tots els nostres Veterans de Gata, PUNXEU ACÍ.

FONT: FFCV. Foto del primer equip del Gorgos, després de la victòria de hui, al vestidor.