Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...el Consorci d’Aigües de la Marina Alta, la vacunació per a la grip i...també el tren

LA PREMSA PARLA DE...el Consorci d’Aigües de la Marina Alta, la vacunació per a la grip i...també el tren

Tres temes que ens pertoquen directa i indirectament apareixen hui a la premsa comarcal. Ahir va ser a Xàbia la reunió del Consorci d’Aigües de la Marina Alta. Per part de l’Ajuntament de Gata va assistir la regidora Àngels Soler. La premsa porta la notícia hui dimecres 26. Titula Información: "El Consorcio de Aguas de la Marina Alta rehuye analizar los problemas del verano". Al subtítol: "Los alcaldes de PSPV y Compromís deslizan que el organismo es «poco operativo» y no aporta soluciones comarcales". Ací teniu la notícia, PUNXEU. La mateixa notícia també la publica Las Provincias: "Chulvi tilda de poco operativo y sin contenido el Consorcio de Aguas de la Marina Alta". Al subtítol: "El alcalde de Xàbia y otros munícipes lamentan que haya quedado un remanente de 800.000 euros sin invertir de los dos millones de presupuesto". Ací teniu l’enllaç, PUNXEU.

La vacunació per a la grip a la Marina Alta també és notícia. El diari Las Provincias publica: "La Marina Alta dispondrá de 27.900 vacunas contra la gripe". Al subtítol: "El Departamento de Salud de Dénia busca aumentar la cobertura entre las personas mayores de 64 años y profesionales sanitarios"PUNXEU ACÍ i llegiu la notícia. També el diari digital MARINA PLAÇA parla del tema: "Sanitat administrarà 27.900 vacunes contra la grip en la Marina Alta". Al subtítol: "Les autoritats insisteixen en la importància de vacunar el personal sociosanitari, els majors de 60 anys, els pacients amb malalties cròniques i les embarassades"PUNXEU.

TREN:

Por las vías de la Marina Alta ya no pasa ningún tren.

Finalment, el tren torna a ocupar un editorial, en aquest cas el de Marina Plaça. Crida l’atenció la fotografia que il·lustra el reportatge d’editorial. És l’estació de Gata i al peu de la fotografia el següent escrit: "Per les vies de la Marina Alta ja no passa cap tren". Titula l’editorial: "La burla més rendible d’Espanya". Al subtítol: "Foment, el mateix ministeri que descarta per inviable el Tren de la Costa, estableix ara com a prioritat l’alta velocitat València-Alacant per l’interior, en considerar que seria el tram d’AVE més rendible de l’Estat"PUNXEU.

Més sobre el Tren:

Precisament, aquesta editorial té una notícia de continuació. Publicava ahir a última hora MARINA PLAÇA digital: "Les Corts exigeixen a Foment que licite el Tren de la Costa abans de 2018". Als subtítols: "Tots els partits donen suport una iniciativa de Compromís per reclamar-li al Govern el projecte que ha d’unir en la seua primera fase Gandia i Dénia"; "El diputat pegolí Josep Nadal defensa la proposició no de llei i reclama la infraestructura “com un veritable tren de rodalies” amb diverses parades en cada comarca “i compatible amb l’alta velocitat”, i "La iniciativa parlamentària es produeix després de conèixer-se que Foment es proposa donar prioritat a la connexió d’alta velocitat per l’interior". Per a llegir tota la notícia, PUNXEU ACÍ.

FONTS: diaris INFORMACIÓN, LAS PROVINCIAS i MARINA PLAÇA digital, dies 25, 26 i 27 d'Octubre, 2016. Foto B.O. publicada a Las Provincias. Dins foto estació Gata, Marina Plaça.

0 comentarios