Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...DE L’INICI DELS TREBALLS A NOVEMBRE DE LA VIA DEL TREN, TRAM CALP-DÉNIA

LA PREMSA PARLA...DE L’INICI DELS TREBALLS A NOVEMBRE DE LA VIA DEL TREN, TRAM CALP-DÉNIA

Hui dijous 20 es publica a la premsa comarcal el resultat de la reunió d’ahir entre el director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera, i alcaldes i regidors de la Marina Alta afectats per les futures obres de la via del trem, és a dir des de Calp a Dénia, en la que entra Gata. García va anunciar que les obres de sistemas de seguretat i modernització de les estacions començaran a novembre i s’acabaran en novembre de 2017. Després anirà ajustant-se els trams Calp-Teulada; Teulada-Gata i Gata-Dénia fins 2019 que acabarà ja tot.

El diari INFORMACIÓN d’Alacant titula: "Ferrocarril entre Dénia y Calp. "La vía del «trenet» estará renovada en un año". Tres línies i la resta de l’article per a suscriptors. Ací teniu l’enllaç, PUNXEU.

Per la seua part, amb l’article complet al digital, el diari LAS PROVINCIAS titula: "FGV iniciará las obras del tramo Calp-Dénia a partir de noviembre. En la primera fase del proyecto se acondicionarán los sistemas de seguridad así como las estaciones de Teulada, Gata, Dénia". Ací teniu l’enllaç. PUNXEU.

Finalment, el diari digital MARINA PLAZA també publica la notícia. Titula: "Arranquen les primeres obres per a la reobertura del tren Dénia-Calp prevista en 2019". Als subtítols: "FGV anuncia als alcaldes l’inici dels treballs de renovació de via i e infraestructura de les estacions en novembre, amb una inversió de 6,7 milions d’euros" i "Paral·lelament es realitzaran els treballs per ampliar els sistemes de seguretat en tot el tram". També diu: "Compromesos amb aquesta línia" i "Normalitat" en el servei alternatiu d’autobús". Per a llegir tota la notícia, PUNXEU.

FONTS: diaris INFORMACIÓN, LAS PROVINCIAS i el digital MARINA PLAÇA, 20-10-2016. A la imatge, panoràmica de l'entrada del pont de la carretera i sobre el riu a Gata.


0 comentarios