Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...les activitats i rutes de la Fira Gata al Carrer

LA PREMSA PARLA DE...les activitats i rutes de la Fira Gata al Carrer

Ja estem a les portes de la Fira GATA AL CARRER. La tretzena edició se celebrarà en dos dies, dissabte 8 i diumenge 9. Ja s’ha quedat tot el poble ple de "barraques" com es diu al poble, que ocuparan el estands de cada comerç que exposa. El COMERÇ DE GATA es bolca al carrer.

Imatge de 2015

GATA i la XIII edició de la fira, amb les seues activitats i rutes, ja ocupa les fulles dels diaris. Hui ho fan LAS PROVINCIAS i, sobre tot amb gran amplària, el digital MARINA PLAZA.

mg_7107

Pel que fa a LAS PROVINCIAS titula: "El consistorio programa rutas guiadas en la Fira Gata al Carrer". Al subtítol: "El equipo de gobierno apuesta por una serie de excursiones para «dar a conocer algunos de los puntos emblemáticos del municipio". Ací teniu l’enllaç, PUNXEU.

Per la seua part, el diari digital MARINA PLAZA, cobrix la notícia molt àmpliament. Titula: "El comercio de Gata vuelve a salir a la calle". Al subtítol: "La Fira Gata al Carrer vuelve a convertir este fin de semana al municipio en el gran escaparate comercial de la comarca, en un acontecimiento con multitud de actividades complementarias". També va posant apartats: Rutas guiadas, Música, Celebración del 9 d’octubre, Solidaridad, Artesanía, Escaparate de moda (la foto que pose, que ix al Marina Plaza, és al carrer Signes i va de moda. Observeu al fons l'ermita, que s'inclou dins d'una de les rutes guiades). La notícia enllaça a una altra anterior i recorda, com també vos pose l’enllaç: "Consulta en nuestra agenda la PROGRAMACIÓN COMPLETA DE LA FIRA GATA AL CARRER.

Imatge de la presentació de l’edició 2016

 

Titula: "XIII edició de la Fira Gata al Carrer: comerç, gastronomia, cultura i oci -Gata de Gorgos-"Cuando: 8 octubre, 2016 a las 10:00–22:00. Als subtítols: "Els veïns i veïnes del municipi eixiran al carrer els propers dies 8 i 9 d’octubre per rebre la Fira Gata al Carrer, un esdeveniment que compta amb llarg recorregut i amb el qual el poble fa gala de la seua gastronomia i les seues tradicions a través del comerç" i "Enguany, els estands gastronòmics no es concentraran, com venia fent-se anys enrere, tots en una mateixa zona; els visitants hauran de fer un recorregut complet per conèixer les diferents propostes". Va desgranant continguts: "La gastronomia, un gran pilar de la fira", "Comerç i diversió" i la programació detallada.

FONTS: diaris LAS PROVINCIAS i MARINA PLAZA digital, 6-10-2016.

0 comentarios