Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS ARRANCA LA PRETEMPORADA AMB FORÇA. Divendres 26 jugarà contra el Xàbia B

EL GORGOS ARRANCA LA PRETEMPORADA AMB FORÇA. Divendres 26 jugarà contra el Xàbia B

Als partits de pretemporada, un empat i dos victòries

Al blog, seguirem pas a pas la trajectòria del primer equip gater, l’equip amateur del GORGOS. C.F.

Divendres, a les 20,15 hores. un altre partit de pretemporada al camp municipal de futbol "Les Costeres": GORGOS C.F.-Xàbia B

La lliga començarà el proper 18 de setembre

El primer equip del GORGOS CLUB DE FUTBOL està madurant setmana rere setmana per a conformar un bon bloc. Ja ha jugat tres partits de pretemporada, amb el bagatge d’un empat i dues victòries. Divendres pròxim té el quart compromís de pretemporada, a casa front el segon equip del Xàbia.

Des del blog i a partir de hui comencem a difondre tota la informació que genere i que ens facen arribar des del si de l’equip, sense oblidar, clar està, la resta d’equips de la pedrera del Gorgos i de l’Escola municipal de futbol.

Pel que fa als partits de pretemporada, el 13 d’agost va jugar el primer a Ondara. El resultat final, U.D.Ondarense-1, Gorgos C.F., 1. El primer gol dels amistosos de preetemporada per a l’equip gater el va marcar Dario. Al partit es van reencontrar tres grans amics que no compartien vestuari gater des de alevíns (Jaume, Joan Andreu i Isaac). Un altra novetat, el retorn a sa casa de Jaume Devesa, que va aconsseguir collar un gran partit.

El segon amistós es va disputar dimecres 17 d’agost entre el C.F. Teulada-Moraira i el Gorgos al poble veí, al camp Guillermo Olague. El resultat final: 0-1, gol de Sergi Ribes i bona primera part de joc per parts dels gaters.

Finalment, ahir dissabte es va disputar el tercer partit de pretemporada per al Gorgos, C.F. En aquest cas contra un altre "1a Regional" de la comarca l’Orba C.F.. Resultat també favorable al Gorgos, 2-1, gols de Ivan i Eloy. Bon partit collat pels xicons, gran equip el de l’Orba.

Cal recordar-ho, divendres 26 a les 20,15 hores, al camp municipal de Les Costeres: GORGOS C.F. - XÀBIA B.

FONT: Gorgos C.F.


0 comentarios