Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

6 D'AGOST, FESTA MAJOR DE TOTS ELS GATERS. SANTÍSSIM CRIST DEL CALVARI

6 D'AGOST, FESTA MAJOR DE TOTS ELS GATERS. SANTÍSSIM CRIST DEL CALVARI

Tots els gaters, els nascuts i els que viuen amb nosaltres que formen part dels nostres, els que estan fora de Gata, els que ja no estan entre nosaltres. A tots els pertoca la festa de hui. SIS D’AGOST de cada any. EL DIA DE LA FESTA MAJOR AL SANTÍSSIM CRIST DEL CALVARI.

Des d’anit lluïx ja el patró a l’altar major. Podeu veure la fotografia de PicóInteriorismeevents, qui ha arreglat per a tota Gata al Crist. 

Mentres escric aquestes línies, gaudisc dels acords al passacarrer, de la cercavila de la banda, la nostra banda Unió Musical, que ahir va tornar a fer-nos emocionar, a fer-nos creure’ns que tenim i és una realitat una grandíssima banda. Anunciant la festa major, despertant a tots els gaters.

Últim dia de festa...i com mana la tradició el dia més gran de les festes patronals de GATA. Ací teniu tota la programació:

DIA 6, FESTA MAJOR A GATA

08:00h Despertà a càrrec de la comissió 2016.

10:00h Cercavila per la localitat a càrrec de la Banda Unió Musical de Gata.

11:00h Recollida de quintos infantils i majors 2016 i autoritats per la Banda de música.

12:00h Solemne missa major en honor al Santíssim Crist del Calvari amb la participació del COR SERRILLÁS de Gata.

13:30h Gran bombardeig a la costera del Grup Escolar a càrrec de PIROTECNIA DRAGÓN. En finalitzar, anirem al Centre Social i gaudirem d’un vi d’honor on es farà entrega dels diferents premis (carrosses, disfresses, carrers etc…).

20:00h Solemne processó per acompanyar al Santíssim Crist des de l’església fins a l’ermita del calvari acompanyats per la colla de dolçainers i tabaleters EL MONTGÓ i per la BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA.

En acabar, la PIROTECNIA DRAGÓN dispararà un Castell de focs artificials per a posar fi a les festes de Gata 2016.

FONTS: Programa, comissió de festes 2016. Foto: Picointeriorismeevents.

0 comentarios