Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RESUM FESTER GATA 2016: Ahir, dia de les quintades. Hui, dijous 4, dia del xiquet

RESUM FESTER GATA 2016: Ahir, dia de les quintades. Hui, dijous 4, dia del xiquet

(ÀLBUM DE FOTOGRAFIES EXTRETES DEL FACEBOOK, DE QUINTADES GATERES. PUNXEU ACÍ)

Bars i restaurants de tota Gata i inclús dels pobles dels voltants estaven plens ahir de gent de la mateixa anyada. Era el dia de les quintades, una jornada festera que molts no volen perdre’s. Amb les camisetes identificatives, per colors, per dibuixos, per noms, però sobre tot marcant l’any que van ser quintos.

Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.

A l’àlbum que he seleccionat de fotos que vosaltres heu anat pujant al facebook no estan totes, ni molt menys, és una representació, però dona a entendre la gran camaraderia que es va viure ahir als dinars, rematant-se a la festa de l’espuma. Cal ressenyar les quintades que complien aniversaris sonats, quan fa deu anys que van ser quintos, o vint o trenta, o inclús quaranta...alguns tenien xaranga i tot, esmorzades i des de l’observatori privilegiat de Ca Canya una mirada especial malgrat no ser divendres.

** Afegit el 7 d'agost: ÀLBUM DEL DIA DE LES QUINTADES 2016, grup Team Work Djs (Gata). PER A VEURE'L PUNXEU ACÍ.

HUI DIA 4, DIJOUS, ÉS EL DIA DEL XIQUET

Recta final de les festes, però encara s’han de viure moments emotius i solemnes. Hui és el dia del xiquet, també es farà la clàssica i veterana Marxa Nocturna que organitza el GEG. Aquesta matí s’ha fet: despertà, concentració dels quintos infantils, gran "globotá", parc aquàtic i tirolina. Aquest migdia s’ha fet: solta de vaques i un bou de la ramaderia IFACH i dinar al Centre Social per a la quinta 2016 infantil patrocinada per la comissió de festes.

La resta del programa del dia és el següent:

17:00h Concentració de menuts i grans a la plaça de l’església des d’on començarà l’actuació del teatre de carrer itinerant “La gran fiesta” a càrrec de ESPECTACLES DAVID. Acte seguit, la comissió de festes repartirà berenar per a tots els xiquets a la plaça Nova.

17:00h GRAN PRIX per a tots els joves al pàrking del pavelló poliesportiu.

19:00h Carretons per als toreros més menuts de la casa al corro dels bous, organitzat per L’ASSOCIACIÓ CULTURAL BOUERA DE GATA.

19:30h Gran entrada de 10 bous per la ramaderia FDO. MACHANCOSES.

A continuació, solta de vaques per la ramaderia BENAVENT.

22:00h Marxa nocturna de regularitat per parelles organitzada per GRUP ESPELEOLOGIC GATA amb eixida des de la seu club, c/ Penyó.

22:00h Sopar a les barraques.

23:00h Ball de disfresses en la plaça Nova amb premi als millor disfressats, el ball estarà amenitzat per l’orquestra LA VIVA.

02:00h Solta de vaques per la ramaderia BENAVENT. 

FONTS: fotos del facebook, quintades de Gata Festes 2016.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "Yo mismo". Lamente no poder conéixer qui és vosté o tu. Ni tot ho dic ni totes les fotos les trobe. Però vosté o tu, perque no se qui es/eres, crec que tens mitjans per a poder-me escriure amb privat. Si és foto eixiria, si és comentar també. Ara desconeix de que es tracta. Està baix del resum del dia de les quintades, però no se si és per això. GRÀCIES.

Yo mismo -

Como veo sigues sin ser objetivo, hablas y pones fotos de quien tú quieres.
Tu mismo te retratas de cómo eres, que lastima