Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES GATA: RECTA FINAL. Dijous 28 comença la festa...i fins el 6 d'agost

FESTES GATA: RECTA FINAL. Dijous 28 comença la festa...i fins el 6 d'agost

La setmana que comença hui serà curteta en treball per als gaters, perque dijous dia 28 de juliol comencen les festes patronals 2016. Es preparen ja els més joves als casals, les quadrilles de més majors ultimen els preparatius. La parròquia entra en la segona part de la novena al Santíssim Crist.

I dijous...a les 21 hores, acabada l’última missa de la novena, serà la Baixada del Crist, que es considera a Gata el començament oficial de les festes patronals, que s’ajornaran fins el dia 6 d’agost, dissabte, festa major.

Resumint. Si el 28 dijous és el dia de la baixada i assaig del festival, el 29 serà el festival de proclamar les reines infantil i major, dames i la cort d’honor. El 30, dissabte, serà la primera entrà al corro dels bous i esmorzar popular. El 31, diumenge, dia de les carrosses i nit de rock. Nit del dia 1, paelles al recinte del Grup Escolar. Dia 2, tradicions i correfoc. Dia 3, dia de les quintades. Dia 4, dia del xiquet. Dia 5, majors i ofrena al Crist. Dia 6, festa major.

Si voleu repassar al detall la programació, l'Ajuntament per mig del seu facebook, ha passat el següent enllaç:

http://www.gatadegorgos.org/festes-gata-2016/

FONT: Foto portada del llibre de festes, Sonia Soria Soler.

Foto de Ajuntament Gata de Gorgos.

0 comentarios