Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...DEL TREN DE LA COSTA I DEL COMPOSITOR GATER JOSÉ MONFORT

LA PREMSA PARLA...DEL TREN DE LA COSTA I DEL COMPOSITOR GATER JOSÉ MONFORT

La premsa té hui dues notícies en les que Gata està present. Per una part, el diari digital La Marina Plaça informa que "El Govern aprova el traçat del Tren de la Costa i dóna audiència als ajuntaments". Al subtítol: "L’aprovació és encara provisional, a l’espera de les al·legacions que puguen presentar els municipis" i "Llicències suspeses en tot el traçat". Diu en el text: "De la mateixa manera, el ministeri dóna audiència a tots els ajuntaments afectats, entre els quals se’n troben nou de la Marina Alta: Beniarbeig, Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Ondara, Pedreguer, Senija i el Verger. A ells s’ha dirigit ja el ministeri per carta, comunicant-los que disposen d’un mes per a formular al·legacions a l’estudi. Altrament, assenyala la comunicació ministerial als consistoris, “s’entén com que no s’oposen a la proposta formulada”."

Ara bé, un dia després lleguim al mateix diari: "Pitxer d’aigua freda: l’estudi del Tren de la Costa conclou que és inviable". Al subtítol: "De dur-se a terme, farien falta almenys set anys des de l’inici de les obres perquè la línia arribe fins a Dénia".

Aixina que fem?.

Si voleu llegir els dos articles PUNXEU ACÍ (1) i PUNXEU ACÍ (2).

Per altra part, el diari LAS PROVINCIAS publica hui a la seu secció de La Marina: "El compositor José Monfort regala a la ciudad la obra «Dénia y su castillo»

El compositor José Monfort regala a la ciudad la obra «Dénia y su castillo»

Al subtítol: "El músico dianense (per error, vol dir gater) ha compuesto una pieza inspirada en la localidad de la Marina Alta". Podeu llegir tot l’article PUNXANT ACÍ.

FONTS: Fotos i Text, MARINA PLAÇA i LAS PROVINCIAS, 8 i 9 de juliol 2016. Mapa, MARINA PLAÇA.

0 comentarios