EL CORREDOR D'ÈLIT GATER SERGIO TORRES JORRO PARTICIPA AL PAÍS BASC EN LA XIII AIZTONDO KLASIKOA

Un nou repte i una nova experiència. El corredor gater SERGIO TORRES JORRO va participar diumenge en la XIII Aiztondo Klasikoa, Memorial Patxi Alkorta. En esta edició el recorregut preparat pel Aitzondo Klasika Batzordea passava al llarg de 138,6 kilòmetres per les localitats de Tolosa, Aduna, Akiza, Billabona, Zizurkil i va acabar a Asteasu. Sergio, que corria amb l’equip Mutua Levante-Renault, corredor d’elit, a la tercera prova de la Copa d’Espanya de Ruta (Èlit i Sub23). Va quedar al lloc 80 entrant a 3h28’43" 7 minuts i 27 segons del primer classificat, Jaume Sureda, fent un total de 3 hores, 28 minuts i 43 segons. El dia va ser dur, amb pluja i fred, tan freqüent en aquelles carreteres del País Basc.
Aquesta nova carrera li va suposar deixar l'etapa del seu poble Gata-Gata, de la Volta a la Marina, per anar a correr a terres del País Basc, la clàssica que porta tretze anys fent-se.

A l’expresiva fotografia es pot veure l’esforç del nostre corredor per terres bascas.

FONT: Classificació Aiztondo Klasikoa. Foto: Silvia Cermeño. Mtz.