Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ACTES DE LA SETMANA. Destaquem Mes de la Dona i Volta popular

ACTES DE LA SETMANA. Destaquem Mes de la Dona i Volta popular

La setmana del Dia de la Dona i de la carrera popular es presenta a Gata també amb molts actes.

Comencem per hui:

- Hui, Dimarts 8, dia Internacional de la Dona: l’Edifici Polivalent albergarà a les 17:30h, una xerrada sobre l’Ús i abús de la imatge de les dones als mitjans de comunicació a càrrec de Ma José Martí Ivars, tècnica d’Infodona.

- Dimecres 9: Colecta donació de sang, Centre Social Gata. 17-20,30 hores.

- Dijous 10: Església, 11.30 hores. Missa en sofragi de Don Alberto Caselles Fornés, amb l’assistència de tots els sacerdots de la Marina. De 18 a 19 hores, Vía Crucis.

- Divendres, 11: Al Centre Taller dels Ivars (Benissa) lliuraran els dorsals de la Perimetral 2016.

- Dissabte, 12: Actes, mes de la dona. Dinar popular Plaça Església. 16,30 hores: actuació de Andreu Valor, mateixa plaça.
La Comissió de Festes 2016 oferirà servei de barra i dinar a preus populars.

Al poble veí de Teulada, més en concret a l’Auditori, actuarà la nostra banda UNIÓ MUSICAL DE GATA, conjuntament a la banda de Poble Nou de Benitatxell i l’amfitriona banda de Teulada. Serà a les 19 hores, entrada lliure, fins a cobrir l’aforament. Festival de bandes a Teulada.

També al poble veí de Benissa fan la PERIMETRAL de 84 i 42 kilòmetres. De 5 del matí a les 12 de la nit corrent. Molts gaters participaran.

Pel que fa al futbol de pedrera, el GORGOS INFANTIL jugarà a les 17,15 a Teulada contra el FB Teulada-Moraira i a continuació ho farà al mateix camp el GORGOS CADET. També jugaran els jovenils contra el Oranje A.

- Diumenge 13: XIX VOLTA POPULAR A GATA. Organitzen: Club Atletisme Gata i Ajuntament de Gata. 10 hores, prova gran adults. 12 hores: proves menuts. Informació de la cursa de Gata:
http://somesport.com/circuitapeu/gata.html.

El futbol aficionat tindrà una cita a Teulada, jugaran el Jove Teulada-Moraira contra el primer equip del GORGOS.

0 comentarios