EL GORGOS GOLEJAT (primer equip, juvenil i infantils). SOLS GUANYEN ELS CADETS

L’equip juvenil baixa al tercer lloc

Jornada negativa hui per a tots els equips del GORGOS: primer equip, juvenil i infantil. Han rebut golejades. Sols s’ha salvat l’equip cadet. Cal destacar que els juvenils baixen al tercer lloc i que per contra els cadets pujen posicions i són ja quarts.

Si comencem per baix, trobem a l’infantil del GORGOS que ha perdut per 0 a 4 front al Calp A. Està al lloc 10 amb 18 punts. De 17 partits, 6 guanyats però 11 perduts. 25 gols a favor i 54 en contra.

Els cadets han salvat la papereta hui i pujen posició. Ja estan els quarts i han guanyat per un apretat 2 a 1 front el Calp. Al minut 2 marcaven els calpins i empatava de penalti Vicent al minut 16. Al 51 tornava a marcar Vicent conseguit la victòria. Empata a 31 punts amb el tercer classificat. Dels 17 partits jugats, 9 són guanyats, 4 empatats i 4 perduts. 33 gols a favor i 17 en contra.

El Gorgos juvenil ha estat golejat, 7 a 1 li ha fet el Gandía A. El gol de l'honor, que diuen, l'ha fet Sergi. Aquest resultat ha permés que passe a segona posició el Gandía A amb 50 punts i el Gorgos es queda amb 48. Dels 22 partits disputats, 15 són guanyats, 3 empats i 4 perduts, 70 gols a favor i 37 en contra.

Finalment, el primer equip del Gorgos també ha eixit golejat. Ha jugat aquesta vesprada a Alacant: C.F.Independiente Alicante 6 - Gorgos C.F. 0. Es vuité amb 30 punts. Dels 22 partits jugats, 9 són guanyats, tres empats i 10 en contra. Els mateixos gols a favor que en contra, 46.

FONT: FFCV.