EL CICLISTA GATER D'ÈLIT SERGIO TORRES JORRO, 27é A L'ETAPA DE LA VILA (Volta a la Marina)

El ciclista gater d'èlit SERGIO TORRES JORRO va arribar el 27é de l'etapa de La Vila, que es va disputar diumenge, quarta de les etapes de la XXX Volta a la Marina 2016. Sergio, que corre en aquesta volta amb el Mutua Levante-Renault Ginestar, va fer un temps de 1 hora, 29 minuts i 36 segons. Sergio segueix lluitant en cada etapa i preparant per a carreres futures més dures.

Pel que fa a l'etapa, cal dir que la va guanyar Oostra Folkert, corredor holandés de l'equip West Frisia. Era el  Trofeo Isidro Catalá i es disputava per carreteres de La Vila i voltants, en un recorregut de 65 kilòmetres.

La pròxima etapa serà a Pedreguer, organitzada pel club ciclista del poble veí. Començarà a les 10 del matí de diumenge dia 28 de febrer.

Al centre de la fotografias de GEMA DE FEZ podeu veure en ple esforç a Sergio, per les corbes de l'etapa de La Vila.

FONT: Foto Gema de Fez. / Informació: pàgina Volta a la Marina 2016.