Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AGENDA: HUI ÉS DARRER DISSABTE A GATA. CARNESTOLTES 2016

AGENDA: HUI ÉS DARRER DISSABTE A GATA. CARNESTOLTES 2016

El futbol de la pedrera, l'altre protagonista del dia

Hui dissabte 6 de febrer és temps de CARNESTOLTES, és el DARRER DISSABTE, aquell que recorda quan va nevar tant farà 33 anys en sis dies. 

Encara està en la memòria més recent les disfresses infantils escolars i el passacarrer d’ahir, darrer divendres, i l’agenda gatera deixa el protagonisme per a hui a la Comissió de Festes 2016 i regidoria de Festes. Les disfresses infantils i de majors ompliran els carrers de Gata.  

La programació de hui és la següent:

A les 17 hores: Desfilada infantil acompanyats per Xarangata, des de la Plaça de l’Església pels carrers del poble fins a l’avinguda, on es repartirà berenar i hi haurà discomòbil infantil fins les 21 hores.
A les 20 hores: Desfilada dels quintos majors 2016 acompanyats per Xarangata des de la Plaça Nova.
A les 23:30 hores: Discomòbil amb l’actuació de David Simó i els quintos 2016. Antonio Ginestar i Xes DJ. La comissió oferirà servei de barra a preus populars.

FUTBOL DEL DISSABTE

Malgrat ser darrer dissabte, els equips gaters de la pedrera, de l'escola de futbol gater, juguen hui els seus partits corresponents de lliga.

A les 10 del matí al camp municipal de Les Costeres, l'Infantil del GORGOS (desé classificat) rep al líder el C.F Benidorm C. A les 11,45 jugarà ací també el GORGOS cadet. Els cadets de Gata són cinqués i juguen contra el CF Benidorm D que són novés. Finalment, a les 18,45 hores interessant partit de rivalitat a Xàbia. El juvenil de GORGOS, segon classificat, s'enfronta al C.D. Xàbia A.

A la imatge de V. Vives, la desfilada escolar d’ahir baixant per la Costera del Grup Escolar.

FONT: Comissió de Festes 2016. Foto: Vero Vives.

0 comentarios