Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FELICITEN LES FESTES...l'alcaldessa de Gata, Magda Mengual Morata

FELICITEN LES FESTES...l'alcaldessa de Gata, Magda Mengual Morata

Estem al segon dia de Nadal. Les tradicions i costums mane que hui també es fan dinars i àpats de les festes entranyables del dinar. Acabant la mitja setmana primera de festes, reprenc la sèrie de l'any passat "Feliciten les festes..." i ho faig amb la felicitació que remet des de Alcaldia l'Alcaldessa de Gata de Gorgos, Magda Mengual Morata. Amb una fotografia de Pablo Mulet Ivars, membre del Fotoclub "Forat" del poble, on es mostra un molí d'aigua, darrere una antiga bassa de reg, hui desusada, paisatge que està ubicat a les Sénies, al terme municipal de Gata. Signa "Magda Mengual, Alcaldessa, Ajuntament de Gata".

No és una fotografia amb color, però el cel és tremendament expresiu. Versos de Gràcia Jiménez il·lustren la targa de felicitació. Diuen així: "Als deserts de l'oblit / la mirada de l'art / farà brollar les flors / de la memòria necessària / per retrobar la pau".

Cal dir que en nom de l'Ajuntament de Gata, remet la targa "Amb els nostres millors desitjos per a aquestes festes i per al proper any 2016".

FONT: Targa, Ajuntament de Gata. (Autor de la fotografia: Pablo Mulet Ivars).

0 comentarios