Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, SEGUIX ALTERADA LA POLÍTICA MUNICIPAL. ELS DOS REGIDORS DEL PSOE DEIXEN ELS CÀRRECS AL GOVERN

GATA, SEGUIX ALTERADA LA POLÍTICA MUNICIPAL. ELS DOS REGIDORS DEL PSOE DEIXEN ELS CÀRRECS AL GOVERN

Si el dimecres dia 2 es coneixia la notícia de la dimissió dels càrrecs a l’equip de govern i tenència d’alcaldia per part del regidor socialiste Vicent Font a Gata, anit es coneixia la segona part d’esta important notícia política municipal: també la regidora del PSOE María Elena Rodríguez deixava els seus càrrecs al govern municipal.

Els diaris digitals i en paper de la comarca no han tardat a publicar-ho. Podeu llegir-ho i coneixer com està el panorama polític local.

El primer diari que ho publicava anit era Marina Plaza digital, titulant: "El PSPV deja el gobierno de Gata en la primera ruptura de pacto en la Marina Alta". Als subtítols: "Los socialistas deciden en asamblea que también su número 2 abandone el ejecutivo, siguiendo los pasos de Vicent Font, que renunció el lunes" i "Compromís y JuGa se quedan en minoría en la corporación, y la marca local de Podemos convocará una asamblea para revisar su postura ante el nuevo escenario". Per a llegir-la tota, PUNXEU ACÍ.

També Las Provincias (La Marina) publica hui sobre el tema dos articles. Eixa notícia i les declaracions de l’alcaldessa Magda Mengual. Titula: "Los dos ediles del PSPV abandonan el gobierno de Gata y dejan en minoría a Compromís y JuGa". Al subtítol: "María Elena Rodríguez renuncia a sus competencias pero no al acta, igual que hizo Vicent Font, y ambos pasan a la oposición". Ací teniu la informació, PUNXEU.

El mateix diari també publica hui: "Magda Mengual: "No es impedimento para seguir gobernando". Ací teniu la informació: PUNXEU.

També els diaris Levante-EMV i Información d’Alacant ho publiquen. Titulen: "El PSPV deja el gobierno de Gata y hace saltar por los aires el pacto de progreso". Al subtítol: "La alcaldesa Magda Mengual, de Compromís, mantiene la mayoría, pero sus socios de Podemos votarán en asamblea si siguen apoyándola - El portavoz socialista afirma que con los valencianistas «no se puede trabajar»". Per a llegir la notícia, PUNXEU ACÍ.

A la fotografia, d'esquerra a dreta mirant-la: Àngels Soler, Magda Mengual, Vicent Font, Jaume Monfort i María Elena Rodríguez. (Foto: A.P.F, Levante-EMV).

FONTS: diaris Marina Plaza digital, Las Provincias, Levante-EMV; foto A.P.F (Levante-EMV).




0 comentarios