Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS FOTÒGRAFS GATERS MIGUEL SERRA I VICENTE SOLER, PREMIATS AL SAFARI FOTOGRÀFIC PROYECTO DE BAZA

ELS FOTÒGRAFS GATERS MIGUEL SERRA I VICENTE SOLER, PREMIATS AL SAFARI FOTOGRÀFIC PROYECTO DE BAZA

Serra obté el tercer premi i Soler és premiat per la millor foto de flora i vegetació

Ja fa uns anys que participen i obtenen sempre bons resultats. La fotografia dels membres del Foto club "Forat" de Gata de Gorgos és molt valorada al Projecte Baza (Granada). El passat cap de setmana, dies 23, 24 i 25 d’octubre, es va celebrar el XIX Safari Fotogràfic Parque Natural Serra de Baza.

Ahir diumenge a les 11,45 hores es va reunir el jurat presidit pel Don Antonio David Martínez Rodríguez, President de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Baza, en representació del mateix. A més, van formar el jurat: Don Juan José Márquez Castilla, en representació del Colectivo Bastetano de Fotografía (COBAF) i Don Diego López Álvarez, com a fotògraf de natura de reconegut prestigi. Va actuar de secretari Manuel Moreno Muñoz, secretari de la Asociación Proyecto Sierra de Baza.

El gater MIGUEL SERRA GALDÓN va estar declarat tercer classificat del XIX Safari Fotogràfic Parque Natural Sierra de Baza. Li va lliurar el premi Don Juan José Márquez Castilla. Serra va obtindre una puntuació total de 65,8 punts.

Per la seua part, el premi a la Millor Foto de Flora i vegetació, se’l va emportar el gater VICENTE SOLER COSTA. Li va otorgar el premi Don José Ángel Rodríguez Sánchez, president de la Asociación Proyecto Sierra de Baza. El tema era el “pino abanderado” que formava part de les imatges presentades per Soler.

De Gata van participar més membres del Fotoclub "Forat" com ja es costum. Vos els relacione: Antonio Serra Noguera, Antonio Salvá Arabí, Jaume Boronat Soler, Pepe Mengual Costa, Tere Arabí Arabí, Rosario Cirugeda Mulet. En total, van ser 60 els participants.

si voleu llegir l’acta del Safari fotogràfic, punxeu ací.

A la fotografia, el jurat i els premiats. A la part dreta mirant la foto els gaters premiats Serra i Soler. Foto: Proyecto de Baza.

FONT: Revista digital-edició mensual. Proyecto Sierra de Baza.

0 comentarios