Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. INICIA AQUESTA VESPRADA (18 h.) LA TEMPORADA CONTRA EL C.F. MORAIRA

EL GORGOS C.F. INICIA AQUESTA VESPRADA (18 h.) LA TEMPORADA CONTRA EL C.F. MORAIRA

La temporada 2015-2016 de futbol regional comença aquesta vesprada al camp "Les Costeres". Segueix sense aclarir-se la demanda feta pels tres equips de la Marina Alta que han quedats emmarcats al grup XIII de Segona Regional. Precisament hui jugarà el Gorgos C.F. contra un d'ells, el C.F. Moraira. Animeu-se i al camp!!. Serà a les 18 hores i fa un dia esplèndit.

La lliga té 30 jornades i sols hi haurà rivalitat comarcal, a més de hui, a la jornada 9,  del 15 de novembre, que jugaran el Gorgos contra el Teulada; a la jornada 16, primer de la segona volta, que jugarà contra el Moraira a Teulada, i a la jornada 24, en la qual jugaran Teulada i Gorgos.

La resta d'equips del grup són: At. Jonense, Alfàs del Pi, Xixona, F.C. Oranje, Benidorm CD B, Independiente, R.S. Gabriel, S.C.D. Obrera, Plaza Argel, C.D. Maristas, J. Español C, San Gabriel i San Blas.

Finalment, si voleu seguir els resultats i com marxa l'equip gater, podeu entrar a la següent pàgina: http://www.siguetuliga.com/equipo/gorgos-cf.

FONT: pàgina "siguetuliga". Foto: Helena PH.

0 comentarios