EL CORREDOR GATER SERGIO TORRES JORRO ACABA LA VOLTA A VALÈNCIA AL LLOC 67 (de 194)

La qüestió és que es va deixar veure en moltes escapades, que va combatir com el primer i va donar la cara en tot moment. El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO ho va conseguir. Va acabar la Volta Ciclista a la Província de València (Trofeu Diputació) en la posició 67, de 194 corredors. No està gens mal, malgrat a que ell lamenta els cinc minuts i 20 segons perduts a la segona etapa, la d'Ontinyent. Agraïsc la deferència que té amb mi, el Cronista de Gata, que he anat contant-vos, per boca d'ell, totes les sensacions que el nostre ciclista ha transmés a través del seu facebook.

Ací vos deixe la conclusió final de Sergio:

"Vuelta a la provincia acabada!. Hoy en Moncada el día se ha levantado con lluvia de nuevo, circuito muy peligroso en bastantes tramos en el que sólo quería salvar el día y acabar la vuelta sin percances o caidas al ver que estaba muy controlada por los holandeses y belgas, finalmente sprint masivo y entro en el pelotón el 57, acabó así la vuelta en la posición 67 de 194 corredores que empezaron a 5:51min del líder. Aquí entra lo agridulce, ya que de esos 5:51min se me fueron 5:20min en la 2da etapa en ontinyent, donde se me fué la carrera de forma muy tonta... Tenía forma y fuerzas, para estar delante. Pero no siempre sale todo como se quiere.
Agradecer todo el apoyo de amigos durante la vuelta, a Miguel Vives Signes por estar pendiente de mi muro y poner a todos los que os interesais al día y, como no, a toda esa gente anónima que viene a animar, gritar i apoyarnos en las carreras a pesar de la lluvia y todo! Sois increibles todos!".

Esperem que a l'altra més i millor. Confiem.

FONT: Foto que capta a Sergio en pleno esforç. Autor: Toni Olivé Argente.