Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HEU VIST LA VOLTA, LA CARRERA HA PASSAT PER GATA. LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA ( I )

HEU VIST LA VOLTA, LA CARRERA HA PASSAT PER GATA. LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA ( I )

Podeu veure l’àlbum 1 PUNXANT ACÍ.

A les 15 hores començava la gent a menejar-se, molts entraven a pegar una ulladeta a la mostra d’Art al Vent, altres es feien un cafenet als bars de la internacional Plaça d’Espanya, altres tantejaven el terreny per a ubicar-se al lloc que millor pugueren visionar el pas de la VOLTA CICLISTA A ESPANYA per la travessa de la N-332, al pas per GATA DE GORGOS.

A les 16 hores començava a omplir-se de gent la carretera, quan s’ha tallat al tràfic la gent travessava i passejava per ella, com si fos fa seixanta anys enrere. Després han començat a passar motos amb guàrdia civils de tràfic. Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil de Gata guardaven tots els cantons, no podia eixir ningú a la carretera.

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Des de Ca Don Julián que estava jo apostat es veia tot el moviment. El pas de primer grup de corredors passava a les 17,17 hores del diumenge 30 d’agost de 2015, moment històric 38 anys després d’aquell 1 de maig de 1977.

Després molts talls i els corredors que enfilaven cap al pont de l’escalextric, que diem, per a començar la carretera de Xàbia.

GATA i els gaters han viscut moments importants, esportivament parlant.

Ara vos he posat el vídeo fet pels meus fills i el que vos escriu. En una segona donació faré un àlbum amb les millors fotografies obteses per mig de vosaltres, amb el facebook, per a que tingau un record.

FONT: Fotos Vero Vives, JM Vives i Cronista de Gata.

0 comentarios