Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DE GATA A PARÍS PEDALEJANT. Dos joves gaters Toni i Adrià van d'aventura

DE GATA A PARÍS PEDALEJANT. Dos joves gaters Toni i Adrià van d'aventura

TONI SIGNES MASUTIER i ADRIÀ CAMPOS TORRES pretenen arribar a París l’1 de setembre

Hui comencem el dia interessant-nos per dos joves gaters que a l’estiu de 2015 han volgut fer una cosa diferent. Al principi eren tres, però el tercer es va lesionar i va preferir no arriscar, però està donant-los el suport necessari.

Ells van pedalada a pedalada. Van eixir de Gata de Gorgos el dia 17 d’agost i pretenen arribar a París l’1 de setembre. Fan el viatge en bicicleta "a la seua marxeta". Són TONI SIGNES MASUTIER i ADRIÀ CAMPOS TORRES. Els havia d’acompanyar en el trajecte, que al final no va poder anar, Pedro Vicente Caselles Mulet.

Deixem que parle Toni: "Anem amb tendes de campanya i anem pels campings fent nits. Vam començar la travessia el passat 17 d’agost i la data maxima d’arribada és l’1/09 a Paris..intentarem que siga abans . L’origen de l’aventura ve d’un dia al "Barbaros". Fent-nos una cervessa i pensant que podriem fer este estiu. Voliem fer alguna cosa diferent a allò que és habitual i d’ahí va eixir la idea

Continua parlant Toni: "És un viatge diferent, que recordarem sempre i amb ganes de viure una experiència irrepetible. De moment portem quatre dies. El primer (dia 17) vam fer Gata-Xilxes, 150 km. aprox.; el segon (dia 18) Xilxes-Vinarós, 130 km; el tercer (dia 19) Vinarós-Altafulla (ja a Tarragona), 125km, i el quart, ahir (dia 20), Altafulla-Mataró 135 km. De moment, llevat de la tormenta de fa dos dies, va -com diríem en termes mariners "vent en popa" i molt contents.

Seguirem la ruta d’estos dos joves gaters Toni i Adrián, que han preferir donar-li un altre aire distint a les vacances de 2015 i estan aconseguint-ho.

Foto de Toni Signes Masutier.

 

A la fotografia de portada, els dos joves aventurers gaters a una parada a Salou que van fer. A la foto d’interior, la eixida de Gata des de la Plaça d’Espanya, amb Pere donant-los suport.

2 comentarios

Manolo -

Son unos campeones y llegaran

Mercedes -

Aúpa campeones¡,,,París os espera, mucha suerte y disfrutarlo¡,,ole mi sobrino y Adria