Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARRIBA LA PLUJA A FESTES DE GATA: Un fort ruixat, però ja ha parat... (vídeo)

ARRIBA LA PLUJA A FESTES DE GATA: Un fort ruixat, però ja ha parat... (vídeo)

(TAMBÉ PODEU VEURE EL VÍDEO, PUNXEU ACÍ)

Fa una mitja hora que ha parat. No ha durat ni tres quarts. Per fi, després de mesos sense caure una gota, ha fet un fort ruixat a GATA. Ha plogut amb coneixement. I inclús plovia amb ullades de sol. Ara està ja el sol fora. De seguida, les xarxes socials s’han omplit de congratulacions per part dels usuaris. Beneïda pluja. 

Vos pose la fotografia de Mari Moncho, feta al carrer Nou de Gata. Ahí vegeu una imatge que feia molt de temps no la coneixíem...Pensavem que no tornaria.

Encara recordem aquell 24 de març de 2015, mira si fa temps. Al següent enllaç podeu observar el carrer des del mateix lloc, feta la fotografia per la mateixa aurora. ENTREU ARA.

A més, PROTECCIÓ CIVIL DE GATA avisa pels possibles llamps que produïxquen pròximes tempestes: 

AVÍS PER PREEMERGÈNCIA PER LLAMPS

Des del Centre de Coordinació d’Emergències se’ns ha comunicat que extremem les precaucions per tempesta elèctrica. Recordar q...ue els llamps poden provocar incendis forestals. Destacar que els llamps poden provocar un incendi al moment de caure o quedar dormint i provocar l’incendi les hores després d’haver caigut.
Si veieu algun llamp caure prop, aviseu als serveis d’emergència mitjançant el 1-1-2.

Finalment, mirem les dues fotografies que m’ha posat al mur del facebook, JF Signes Costa, on es veu el riu amb aigua corrent de l’escorrentia de la pluja.

    Foto de J.f. Signes Costa.
    Foto de J.f. Signes Costa.

FONT: Fotos Mari Moncho Mulet / JF Signes Costa.

0 comentarios