Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LES FESTES DE LA FONT DEL RIU DE GATA DIUEN ADÉU...FINS 2016

LES FESTES DE LA FONT DEL RIU DE GATA DIUEN ADÉU...FINS 2016

ÀLBUM DEL DIA DE SANT JOAN, FESTES FONT DEL RIU, GATA

Anit dimecres, dia de Sant Joan, es van tancar les festes 2015 al barri la Font del Riu de Gata. Vos pose l’àlbum del dia gran, amb els actes més importants: missa de campanya al carrer Lepanto, processó, danses populars pel grup "La Llata", que van rematar l’actuació amb "la dansa del vetlatori" dedicada a Jesús Sánchez, com a homenatge a ell; vi d’honor, traca i castell.

Ací teniu els agraïments de la Comissió de Festes de la Font del Riu, que han publicat a la seua pàgina oficial del facebook:

"Una vegada acabades les festes d’aquest 2015, tan sols hem de donar GRÀCIES! Moltes gràcies a totes i tots els que us heu apropat a sopar, a jugar al truc, a fer-se la cervesa, a ballar (esperem que l’any que ve també siga a torejar), a cantar, a xarrar i sobretot a FER FESTA!!

Com ja vàrem dir, enguany ha sigut un any especial, 35 anys celebrant les festes de Sant Joan a la Font del Riu, 35 anys que no hagueren sigut possible sense la col·laboració de tots vosaltres i la fe...ina dels veïns del barri que des de fa tant d’any han anat formant part de la Comissió de Festes. En especial volem agrair una vegada més a una persona tan especial, a Jesús Sánchez, que durant aquests últims anys va anar presidint la comissió i va treballar tant perquè les Festes de la Font del Riu no desapareixeren del panorama festiu del nostre poble. Gràcies Jesús, perquè des d’allà on estigues pots sentir-te orgullós i podem sentir-nos orgullosos de la teua tasca!!

També, agrair la col·laboració de tots els comerços i associacions que han fet possible aquestes festes. A tots i cadascun dels anunciants al llibre de festes, als bars que van fer picadetes, a l’Ajuntament de Gata de Gorgos i com no, a Alba Pons, que ha sigut la creadora de la imatge d’aquesta 35è edició de les festes!!

MOLTES GRÀCIES GATERES I GATERS, MOLTES GRÀCIES VEÏNS I VISITANTS, MOLTES GRÀCIES A TOTS!! PER MOLTS ANYS DE FESTES DE LA FONT DEL RIU!! "

FONT: Fotos de l’àlbum Cronista / Comissió / Àngels Torres.

0 comentarios