Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS GATERS JA ESTEM VOTANT...i fan el primer torn de Primeres Comunions

ELS GATERS JA ESTEM VOTANT...i fan el primer torn de Primeres Comunions

La gent de Gata de Gorgos té dos cites hui. Una, molt important, que ja s’està fent des de les 9 del matí -les votacions a regidors i a corts valencianes- i altra a nivell parroquial, comulguen vint xiquets/etes al primer torns de Primeres Comunions.

Hui és un dia d’eixir pel carrer. Veure a la gent anar a exercir el vot i veure’ls cap al centre, primer a la Plaça Nova i després a la remodelada Plaça de l’Església i dins del temple, és tot una festa i tots bens mudats a les dues coses.

La gran novetat està en el canvi de taules de votació. Les quatre taules del sector B, que abans estaven ubicades al Pavelló B del grup Escolar han passat per a facilitar als votants l’accés sense escales, a la planta baixa del Centre Polivalent.

Quan s’han començat les votacions havia, fins i tot en alguna taula, cues per a exercir el vot; després de l’eixida de la primera missa s’han tornat a fer cues.

(Aniré informant al llarg del dia, primer de percemtatge de vot i després de les 21 a les 23 hores, de segur, dels resultats. Interessa més als gaters, clar està, els resultats municipals).

A la composició, diverses taules i els gaters votant.

0 comentarios