Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...dels portadors a la processó del Crist i de JuGa

LA PREMSA PARLA...dels portadors a la processó del Crist i de JuGa

Dos temes totalment diferents, religió i política, ixen hui en premsa relacionats amb Gata

Per una part, LAS PROVINCIAS (la Marina) publica hui divendres 22 de maig un article sobre el canvi que es pretén fer sobre els portadors de la processó de baixada i pujada del Santíssim Crist del Calvari, a les festes patronals. Ho enfoca baix el punt de vista de les dones, que també podran sumar-se al canvi.

"Las mujeres podrán llevar al Cristo de Gata en las procesiones por primera vez en 240 años" és el títol. Al subtítol: "El párroco y una comisión impulsan una lista abierta para los vecinos y vecinas mayores de 18 años que quieran portar la imagen se inscriban".

Ací teniu l’enllaç de la notícia: http://www.lasprovincias.es/marina/201505/22/mujeres-podran-llevar-cristo-20150522010723-v.html.

L’altre tema és polític. El diari LEVANT-EMV publica també hui: "Candidatos de Gata se comprometen ante notario a dimitir si los vecinos se lo piden". Ahir va firmar el document davant notari el candidat de JuGa Jaume Monfort Signes. L’article és de A.P.F. i ací teniu l’enllaç: http://www.levante-emv.com/marina/2015/05/22/candidatos-gata-comprometen-notario-dimitir/1268081.html.

A la imatge, la mateixa que es publica al diari amb el Crist eixint de l’ermita.

FONTS: diaris LAS PROVINCIAS i LEVANTE-EMV dia 22-5-2015.


0 comentarios