Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, ELECCIONS 2015. DONE PER TANCADA LA PORRA ELECTORAL GATERA

JA HEM PASSAT LA MITJA NIT i, sentint-ho molt perquè voldria continuar però veig i reitere que no s'està votant bé, no hi ha trellat ni serietat en moltes de les votacions, ACÍ ACABE "L'AVENTURA" DE LA PORRA ELECTORAL GATERA.

Ja vos deia a l'anterior entrada que s'estava anant de mare per alguns votants que no han seguit bé el joc democràtic. Un total de 143 votacions són ja suficients per a que tots vegen com han votat, alguns sense pensar-ho bé i mal votat.

Amb els resultats que estaven fins ara, no s'inclouen els últims perquè tornava a mostrar-se eixa continuitat de votacions sense parar, massa juntes en el temps, es quedava de la següent forma:

COMPROMÍS PER GATA: De les 143 persones: On més coincideixen és amb 3 regidors (54 de 143).

JuGa (JUNTS PER GATA): De les 143 persones: On més coincideixen és amb 1 regidor (72 de 143).

POPULARS GATA: De les 143 persones: On més coincideixen és amb 7 regidors (59 de 143).

PSOE GATA: De les 143 persones: On més coincideixen és amb 6 regidors (53 de 143).

Finalment, cal dir que demà eliminaré tots els articles, per a que comencem tots els gaters i cavilem per a fer el vot útil, bo i a conciència i no a acumular resultats sense trellat.

2 comentarios

Ni tanto ni Tan poco -

Me disgusta ver el bajo nivel de ciudadanía demostrado en estos comentarios. Un tema tan importante en el que nos jugamos el futuro de nuestro pueblo se ha denostado. Gracias al Cronista, por tener que lidiar con semejantes mentes infrahumanas. Creo que el PP ha demostrado seriedad y responsabilidad, frente a populismos como el del PSOE que quiere regalar los programas de fiestas con los dineros del sueldo que dice no va a cobrar, entre otras cosas, porque ya cobra de jubilado. El candidato de JUGA, de tan transparente que quiere ser se le ve el plumero. Compromís en su línea, prometen trabajo en agricultura, pero ellos son funcionarios, y que no les quiten lo público. Así yo también. PP 7, PSOE 3, Compromis 3

jo -

A vore totes les opiniones són bones sense ofendre a ningú. Si alguna persona vol posar 13 0 0 pues bé. Això falta k no podem pensar com ens dona la gana. O és que si no estem a favor del pp estén censurats?