Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL COR PARROQUIAL DE GATA FA UNA MOLT DIGNA INTERPRETACIÓ AL FESTIVAL DE LA CANÇÓ VOCACIONAL, A MONCADA (Àlbum)

EL COR PARROQUIAL DE GATA FA UNA MOLT DIGNA INTERPRETACIÓ AL FESTIVAL DE LA CANÇÓ VOCACIONAL, A MONCADA (Àlbum)

(ÀLBUM DEL VIATGE I ACTUACIÓ DEL COR PARROQUIAL A MONCADA)

També teniu ací el vídeo, per si voleu escoltar la cançoneta.

"Hola, me llamo Mateo...Hola, me llamo Jesús", "Sígueme, sigueme". Aquestes són algunes de les frases que ha interpretat el grup Dama Azul, el Cor Parroquial de la parròquia Sant Miquel Arcàngel. Els amics del facebook heu pogut escoltar la cançó a l’entrada de dalt i heu pogut veure l’àlbum, del qual també ara vos pose l’enllaç.

Hem estat allí en una jornada molt interessant. Els xiquets i xiquetes, els joves amb les guitarres i la caixa, la coreografia, tot s’ha conjuntat per a pujar a l’escenari del saló d’actes del Seminari Major de Moncada (València) i fer una molt digna actuació, el cor parroquial de Gata. Al meu humil entendre ha estat prou compensada tota l’actuació. Hem pogut llegir ja al vídeo del facebook que és una cançoneta molt pegalosseta, que algun dia el Cor Parroquial té que donar a conéixer als feligresos amb la seua actuació com ho ha fet a Moncada.

Això si, era la primera vegada que anaven i s’han estrenat.

Els xiquets i xiquetes de Primera Comunió de Albaida (València) han obtés el primer premi al XXXVI Festival de la Cançó Vocacional. Dos xiquets eren solistes del grup i ells mateixa havien el·laborat la lletra.

La comitiva gatera, formada pels intèrprets, pares i mares, i germanets, ha pogut gaudir d’una jornada per a conéixer el lloc on es formen i preparen els seminaristes en els seus anys de Teologia.

Després de la primera part, on ha actuat el cor de Gata, s’ha celebrat la missa a l’església del seminari "la Inmaculada". L’eucaristia ha estat presidida pel bisbe, cardenal Antonio Cañizares. Un dels concelebrants ha sigut el rector fill de Gata, Juan Pons, formador del Seminari Menor de Xàtiva. Després de la missa ha continuat el festival, amb intrerpretacions d’instrumentals i de veus i instruments.

Els gaters han aprofitat per dinar i després fer un recorregut per les dependències del seminari (instal·lacions esportives, capella, comedor, aules), acompanyats en tot moment pel seminarista que ajuda a la parròquia de Gata, Vicent Femenía. També es trobava present al recorregut el senyor rector de Gata, Don Francisco.

     

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

A la imatge de portada de l’article, un moment de l’actuació del Cor Parroquial de Gata, que -com he dit més amunt-ha cuallat una molt digna actuació. Dins, altres fotografies del grup.

0 comentarios