Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: S'INICIEN LES OBRES DE REMODELACIÓ DE SENYALITZACIÓ DE LA PLAÇA DE LA CASA ROJA

GATA: S'INICIEN LES OBRES DE REMODELACIÓ DE SENYALITZACIÓ DE LA PLAÇA DE LA CASA ROJA

Ja s’han iniciat les obres de remodelació de la senyalització de la Plaça Casa Roja. Es tracta d’un projecte subvencionat al 100% per la Diputació Provincial d’Alacant i què està executant l’empresa Vives Dalmau.

Les obres, que tenen un pressupost de 24.188 Euros, consisteixen en la renovació de la senyalització viària així com la construcció d’una redona i l’ampliació de voreres per prioritzar el pas de vianants.

Pas de vianants per la via

Enllaçant amb esta remodelació, des de l’Ajuntament es van iniciar converses amb Ferrocarrils de la Generalitat per a construir, conjuntament, un pas de vianants des del carrer Paet a la Plaça Roja per facilitar l’accés a la zona a peu i millorar la seguretat de les persones que creuen caminant. Així, des de l’Ajuntament es construirà l’accés des dels carrers i serà FGV qui instal·le la senyalització i actue sobre la via.

Per a l’alcaldessa de Gata, Maite Signes, està acció era necessària, ja que la zona de les Sorts té cada vegada més trànsit de vehicles i persones què acudeixen al Centre de Salud, IES, poliesportiu, camp de futbol o piscina municipal.

FONT: Fotos i informació, Ajuntament de Gata.

 

0 comentarios