Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CAMPANYA PRE-ELECTORAL MUNICIPAL GATA 2015: demà diumenge 8, tots els que vulguen poden triar l'ordre d'una llista

CAMPANYA PRE-ELECTORAL MUNICIPAL GATA 2015: demà diumenge 8, tots els que vulguen poden triar l'ordre d'una llista

Recordeu el que ja vaig anunciar fa uns dies. No havia passat mai en la història electoral municipal de Gata. Esta formació nova de "Podem_Gata" vol fer-ho aixina. 

Demà diumenge dia 8 de març, per primera volta en Gata, els veïns del poble que vullguen podran "triar l'ordre d'una de les llistes electorals que concorren a les eleccions municipals", com diuen els representants del partit al facebook. "Es tracta de donar suport a una altra forma de fer política, on és la ciutadania la que pren totes les decisions importants. Vine i participa d'aquest moment històric, que no t'ho conten" seguixen dient des del grup.

Des de les 11 del matí fins a les 6 de la vesprada al Saló de Cristall del Centre Social (al costat de l'Ajuntament) estaran preparats per a fer-ho efectiu. Només cal dur un document d'identitat o volant d'empadronament que certifique que la persona que vota és major de 16 anys i viu a Gata.

FONT: grup Podem_Gata.

 

8 comentarios

bernat -

Paco, estàs prou equivocat en el que dius. És necesari creure amb deu per poder entrar a una esglèsia?. Doncs aci passa el mateix. No vullguem passar de rosca el tornillo abans d'apretar-lo. I el sentit comú no sempre ser tan comú com ú creu.

Paco -

Si que valdria, clar. Pero ningú que no siga simpatizant o al menys, tinga la intenció de votar-los, es de sentit comú pensar que no els interesa participar en este procés asambleari.

CRONISTA DE GATA -

Ara ja ho tinc clar, Paco. Dius que demà no aniran els que no són simpatitzants, però i si tu o jo vulgueren anar. Ells dieun: "Només cal dur un document d'identitat o volant d'empadronament que certifique que la persona que vota és major de 16 anys i viu a Gata". En complir-ho, sense ser de la corda...que diuen popularment també valdria o no?.

Paco -

Els militants i tots els simpatizants que volien participar, igual que estos. Dema no aniran els que no son simpatizants.

CRONISTA DE GATA -

Pero, disculpa Paco. Vull tindre-ho clar per a publicar-ho. quan dius "la gent anava fent votacions" et referixes a militants del Partit Popular o a tot el veïnat?, perquè eixa seria la diferència, en cas que sols foren els del partit.

Paco -

Si, aixi va ocurrer. Es presentaven els que volien i la gent anava fent votaciones per a configurar el ordre definitiu de la llista. Toes, fins la de 1.991.

CRONISTA DE GATA -

Però Paco, dis-me. Els veïns que vulgueren triaven el lloc on anirïen els que es presentaven, a la candidatura? em referisc al Partit Popular...

Paco -

Hola Miguel:
La informació no es correcta. En el Partit Popular de Gata es van triar totes les seus llistes municipals fins la de 1991. Estos no han inventat res.
Gracies.