Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVERSES ACTUACIONS POLICIALS A GATA (Cap de setmana)...i la seua TV-Web

DIVERSES ACTUACIONS POLICIALS A GATA (Cap de setmana)...i la seua TV-Web

Vos pose algunes actuacions dels últims dies, fetes per la Policia Local de Gata:

Comence per un fet inusual, que no es deuria repetir, perquè es poden posar vides en perill. Va passar el 14 de febrer, dissabte.

"CARRERES DE MOTO A L’ESTIL "FAST&FURIOUS": Aquesta nit hem estat requerits per diversos conductors que donaven la veu d’alarma que en la CV-734 (carretera de Xàbia) hi havia una gran concentració de persones en els vorals de la mateixa, mentre que ciclomotors, alguns d’ells sense llum, realitzaven carreres a gran velocitat des de la Bassa de la Rana (Gata de Gorgos) fins a Pons Química (Xàbia) on donaven la volta i tornaven al punt de partida. Personats allí, es va observar com hi havia un nodrit grup de persones que sobrepassaven el mig centenar majoritàriament en ciclomotors, els quals al crit de "la poli" van sortir d’estampida en massa en veure l’arribada del vehicle policial. Els policies van realitzar una inspecció de la carretera per comprovar que no s’hagués col·locat obstacles, van donar avís a la Policia Local de Xàbia i una vegada restablida la seguretat viària, es va donar començament als corresponents esbrinaments per tractar d’esclarir el motiu d’aquest insòlit fet. Segons primeres informacions, era la segona setmana que es realitzava i es van donar cita joves de Gata, Pedreguer, Ondara, Xàbia, El Verger i Pego. La Policia de Gata de Gorgos efectuarà un dispositiu de control per evitar que això torne a produir-se i una vegada esbrinats els autors, es procedirà a realitzar les corresponents actuacions. Posem-nos no ja en el cas d’un xoc, sinó a les fosques, circulant no necessàriament a gran velocitat, que es creués un porc senglar, una rabosa o gos. On aniria a parar el conductor del ciclomotor? Si algú vol aportar alguna dada, pot fer-ho mitjançant privat al nostre facebook o e-mail a info@policiagatadegorgos.es"

Altra notícia del dissabte, la que motiva la fotografia:

"BRASES: seguim insistint que per favor, no es dipositen les brases en els contenidors d’escombraries ja que encara que semblen apagades, amb l’aire reaviven i prenen el que hi ha al voltant".

A la matinada del dissabte 14 al diumenge 15, un robatorio frustat:

Va comentar la Policia Local de Gata: "Unes persones van trobar a un home jove furgant dins d’un vehicle al C/ Teulada. Aquest, en sentir-se descobert, va fugir a la carrera deixant la porta del cotxe oberta i es va pujar a un vehicle que estava esperant-lo i van abandonar el lloc. Es va avisar al propietari del vehicle i es va inspeccionar la zona a la recerca de més turismes afectats que afortunadament, no van aparèixer. Una vegada més, la col·laboració veïnal ha estat fonamental. *Quan observes qualsevol cosa estranya, no ho dubtes; crida’ns."

Finalment, cada setmana la Policia Local de Gata ens il·lustra amb la seua TV-Web. Esta setmana comenten: "La nostra TV-Web aquesta setmana parlarà del treball de la Policia Local. Per a això, hem recollit reportatges i emissions pròpies de la majoria de comunitats autònomes del nostre país per poder mostrar què és i les diferents àrees que tracta la Policia Local. www.policiagatadegorgos.es".

FONT: Foto i text, Policia Local de Gata.

 

0 comentarios