BONS RESULTATS DELS GATERS CORREDORS A LA CURSA I A LA MITJA MARATÓ DE L’OCAIVE, A PEDREGUER

Ahir diumenge es va disputar la III Cursa de Muntanya i la III Mitja Marató de Muntanya Ocaive. De la cursa, cal destacar que la cinquena posició la va obtenir el gater JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA (C.A. La Faixa), que va fer un temps de 1 hora, 7 minuts i 50 segons. Al lloc 21 va entrar la gatera ANTONIA VALERO SIGNES (G.E.G.) amb un temps de 1 hora, 22 minuts i 8 segons.

Pel que fa a la mitja marató, el millor gater va ser VICENT MULET DIEGO (C.A. La Faixa), que va quedar 6, amb un temps de 2 hores, 8 minuts i 49 segons. FRANCISCO PEDRO PEDRÓS va ser vuité amb un temps de 2 hores, 10 minuts i 40 segons, mentre que JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (el podeu veure a la fotografia del pòdium) entrava l’onzé amb un temps de 2 hores, 11 minuts i 56 segons. Aquesta mitja marató va tindre més gaters entre els primers 50 classificats: JAVIER PONS AUSINA (17); FERNANDO ARABÍ ARABÍ (36) i VICENT PEDRO SIGNES (47).