Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la web de la Policia Local de Gata, de FGV i d'atletisme

La web de la Policia Local de Gata és notícia als mitjans de comunicació. Ahir, la Cadena Ser, Radio Dénia, emitia un article a la seua pàgina web i ho donava a conéixer per les seues ones. Hui dia 22 ho publica LAS PROVINCIAS (la Marina). Radio Dénia SER: "La policia de Gata incorpora una televisión en su web". A més: "La Policía Local de Gata de Gorgos ha dado un paso más en la difusión de sus mensajes a la ciudadanía". Acó teniu l’enllaç: http://www.radiodenia.com/la-policia-de-gata-incorpora-una-television-en-su-web/. Per la seua part, LAS PROVINCIAS publica hui dijous 22 el següent article: "La Policia de Gata difunde sus mensajes en su web a través de un canal audiovisual". El titular es confús, perque -al meu entendre- mescla dos coses en una. Ací està l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/marina/201501/22/policia-gata-difunde-mensajes-20150122000727-v.html.

Per altra part, el mateix diari també parla de Gata, al referir-se a la reunió celebrada en Calp entre la consellera Bonig i els alcaldes dels pobles per on passa el "trenet". És el centenari del tram Altea-Calp el pròxim 11 de juliol i a la reunió hi va assistir l’alcaldessa de Gata,Maite Signes Caselles. Es titula l’article: "Bonig defiende la inversión de más de 30 millones hecha por el Consell en la linea 9". Al subtítol: "La consellera se reúne en Calp con los alcaldes de los municipios por los que pasa esta linea ferroviaria". Ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/marina/201501/22/bonig-defiende-inversion-millones-20150122000739-v.html.

Finalment, el mateix diari parla de la victòria a El Verger, a la Carrera Solidària contra el càncer, de l’atleta gater Said Day Day.

FONT: Radio Denia Ser (21-1-2015) i LAS PROVINCIAS (22-1-2015). 

0 comentarios