Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 7 ACOMIADEN ELS EIVISSENCS A SEBASTIÀ ROIG, que passa a ser director de l'Escola Municipal de Música de Gata

DIUMENGE 7 ACOMIADEN ELS EIVISSENCS A SEBASTIÀ ROIG, que passa a ser director de l'Escola Municipal de Música de Gata

Un bot en el clot, més prop de casa, però deixant a Eivissa grans amics, arrels musicals i un gran amic, també gater. El músic i director ondarenc, casat amb una gatera, SEBASTIÀ ROIG SIREROL, tindrà una migdiada especial diumenge dia 7 a Eivissa i, sens dubte, serà emotiu recordar els onze anys de Sebastià a Eivissa. Ell arribà a l’illa en 2003 com a professor de música. En 2009 va formar la banda municipal de Sant Josep de Sa Talaia. Ara, torna a la seua terra per a ser el director de l’Escola Municipal de Música de Gata.

La banda municipal de Sant Josep li ha preparat un concert d’acomiadament que dirigirà un altre gater, que queda allí com a director TONI PONS BOLUFER. Serà a l’església de Sant Josep, del poble de Sant Josep de Sa Talaia.

Si recordeu ja vaig publicar a la secció "Gaters fora" l’article que titulava: "Una gatera i un ondarenc, a Eivissa". Ací teniu l’enllaç per si voleu rememorar aquell reportatge.

http://cronistadegata.blogia.com/2013/041006-una-gatera-i-un-ondarenc-a-eivissa.-sebastia-roig-sirerol-es-director-de-la-band.php.

A la imatge, el cartell anunciant l’esdeveniment.

FONT: Banda de Sant Josep, Toni Pons Bolufer.

0 comentarios