Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

APROVAT EL PRESSUPOST MUNICIPAL PER A 2015, AJUNTAMENT+SÒL GATA: 5.477.648,24 euros

AVANÇ:
Anit, a l'últim plenari ordinari de l'any (mes impar, novembre, últim dimarts) l'Ajuntament de Gata de Gorgos va aprovar el pressupost de 2015 amb un total d'ingresos de  4.236.413,72 euros més 1.241.234,52 € de l'empresa municipal Sol de Gata. Les dos xifres fan un import de 5.477.648,24 euros. L'empresa municipal Sòl Gata està, hui per hui, encarregada dels serveis d'aigua, fem, ecoparc, neteja viaria, neteja d'edificis publics, parcs i jardins, a més de les escoles esportives i de música i el servei de wifi.
Des de l'equip de govern, es va defendre el pressupost indicant que "es produeix una reducció d'ingresos degut a la disminució de les taxes de fem i IBI, per contra augmenta la partida d'inversions i projectes, degut a la reducció de despeses financeres i de l'endeudament".
S'indicava també que "són uns pressupostos continuistes i realistes, per poder cumplir amb els serveis municipals sense carregar més la pressió fiscal als ciutadans. Les partides assignades a serveis socials, esports, educació i cultura, festes, comerç i turisme, són sensiblement superiors a les del any 2014". 
El pressupost es va aprovar amb els 6 vots a favor del PP i les abstencions de la resta de regidors, els 4 del PSOE i els 3 de Compromís-Bloc.
(Amplie aquesta informació a la vesprada)
Per altra banda, totes les formacions polítiques del consistori, els tretze regidors, van votar a favor per unanimitat per a que siga declarada festa d'Interés Turística Local a la Comunitat Valenciana, la representació i Misteri dels Reis Mags a Gata.
FONT: Ajuntament Gata.

0 comentarios