Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

...I HUI TOCA RESINTONITZAR ELS CANALS DE LA TDT

No parem...i tot per normatives, exigències i demés necessitats oficials. Si aquesta matinada canviavem l'hora, retrassant els rellotges de les 3 a les 2, hui toca resintonitzar els canals de la TDT, perquè aixina ho marca el termini donat pel Ministeri d'Indústria. És un pas entremig fins l'1 de gener de 2015, en que ja serà totalment obligat.

Ja heu palpat, tocat, resintonitzat?. Si no heu fet l'operació, recordeu-ho. I en tots els blocs de pissos que tinguen més de tres immobles caldrà posar-se en contacte amb el vostre tècnic per adaptar les antenes col·lectives. A les antenes individuals de les cases del poble no serà necessari. Això si, cal tots resintonitzar el televisor, accedint al menú de configuració i fer una nova recerca automàtica de canals que permeta resintonitzar els nous.

A les comunitats de veïns, que a Gata també n'hi ha moltes, cadascuna deurà saber quan anirà l'especialista a la finca. es preveuen ajudes des dels 100 als 550 euros per comunitat de propietaris. Hi haurà que sol·licitar-la una vegada realitzada la instal·lación i presentant la factura. 

Ja sabeu. Tots a normalitzar les cadenes de televisió.

0 comentarios