Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.614, la del dia 17/9-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.614, la del dia 17/9-

Reprenc la sèrie de fotografies i documents antics gaters. La foto que tocava publicar el passat dia 17, dimecres, la va pujar al facebook l'altre dia Antonio Monfort. Recordava aquells dies "gloriosos" del Moviment Júnior a Gata. Ara que tornarà a renovar-se en aquest curs, és moment de recordar un dels grups. La foto està presa a la Benitzaina a una de les excursions. Era el grup de "Los Peques" que tenia d'instructor (aixina es deien als monitors abans) al sempre recordat Jaime Pedro.

Comenta Antonio: "Bons records de la infantesa. Quan erem del Júnior. El grup de "Los Peques". Sempre recordarem al nostre volgut instructor Jaime. Eixe dia varem anar a la Benitzaina".

I direu...qui eren?: Podeu veure: dalt, plantats, de dreta a esquerre -si mireu la foto: Vicente "Sensio"; Carlos "del hogar"; Alberto "el pato", que porta la piscina; Antonio "l'estanquer"; García "el del Pou de baix" i Paco "l'estanquer".  Baix, sentats: "Masià"; José Vicente "la burra"; Antonio "Puripa"; Jaime "Galleta (l'istructor) sempre ben volgut i recordat" i José "Campana".

FONT: Foto propietat de Antonio Monfort.

0 comentarios