Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...de la situació de l'estació de Gata i els actes vandàlics de "pandilletes"

LA PREMSA PARLA...de la situació de l'estació de Gata i els actes vandàlics de "pandilletes"

El diari LA MARINA PLAZA digital publicava ahir un article preocupant per al poble de Gata i la nostra imatge. El títol: "Trabajadores del TRAM alertan de actos vandálicos y delincuencia en la estación de Gata". Al subtítol: "SF-Intersindical alerta de enfrentamientos entre el personal del tren y”pandillas de jóvenes”, y denuncia que el edificio es un “foco de suciedad” que se encuentra tapiado con tablas de madera al “más puro estilo farwest“". També: "La terminal, en estado de abandono, fue cedida para realizar un Museo del Recortable que nunca vio la luz".

Pintades, maderes tapant les portes, situació desagradable, caldria revertir la situació i no ser una imatge diferent a la que sempre hem tingut.

Podeu llegir tot l’article, que és molt aclaridor, al següent enllaç: http://lamarinaplaza.com/2014/08/25/trabajadores-del-tram-alertan-de-actos-vandalicos-y-delincuencia-en-la-estacion-de-gata/.

A la imatge -la mateixa que ix a l’article- l’estació de Gata i les pintades i maderes de les que es parla.

FONT: foto i text, diari digital La Marina Plaza. 

  

2 comentarios

Gràcies Ana per la teua aportació -

Proposes alguna idea? gràcies per les teues idees per millorar... Els gaters ens ho hem de mirar axò de criticar tot perquè si, ni la culpa la té la joventut (ni els quintos) ni la guàrdia civil, ni qui volia fer el museu. No generalitzem i aprenem a fer comentaris. Aprenem a estimar allò que tenim.

Ana -

L'estació no és de ferrocarrils? No són ells els responsables de que no siga el "farwest"? fa temps que la tenen abandonada, és de jusgat de guàrdia, falta la bola de palla rodant.... Jo entenc que hiha cert bandalisme, la joventut esta perduda pero, i la policia? i la guardia civil? també estan perduts? no passen per allí? pues si poden estar tots els matins a la carretera pasejant i parlant "de lo divino y lo humano" també poden anar a vigilar a l'estació no? I un museu del retallable? axo que es? una altra manera de traure dines a Gata? Menos mal que no es va fer perque ja seria el no da mas, passariem de ser Gata, la catedral del cubata, a Gata, replica de Guadalest i els seus mil museus.