Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EN CINC DIES HAN PASSAT JA 2.378 VISITES PER LA MOSTRA ART AL VENT

EN CINC DIES HAN PASSAT JA 2.378 VISITES PER LA MOSTRA ART AL VENT

Hui continuen les activitats culturals amb música del Quintet de Metalls

L’organització de la mostra internacional ART AL VENT que s’exposa en estos dies als carrers la Bassa, Duquessa d’Almodóvar i Plaça de l’Església, ha passat un comunicat de premsa, en el qual indica que ja han passat en cinc dies, des del dia 14 fins a ahir dia 19, 2.378 visites.

Incloent el dia de la inauguració, l’onzena edició de Art al Vent de Gata acumula una mitja de visites diària molt superior al 2013 que fou fins el moment el millor any. Els cinc primers dies s’han acumulat quasi la mitat de visites que en l’any passat. Hi ha que tindre en compte que es tracta del cap de setmana del 15 d’agost, el de major d’afluència turística a la comarca de tot l’any. Art al Vent XI suma al augment de la qualitat de les peces, també l’augment del nombre de visitants.

Per altra part, referent a les activitats culturals paralel·les, cal dir que el dilluns, es va gaudir en el circuit "Art al Vent", de la conferencia de Miguel Vives, Cronista de Gata, que tractà de la tradició dels “cobertors”.  Per als pròxims dies, les activitats culturals del circuit de l’exposició que comencen a les 20,30 hores són les següents.  Hui dimecres 20, el Quintet de Metall oferirà un concert i dos dies després, el divendres 22, també a les 20.30 hores, en el circuit de la mostra "Art al Vent", es farà una actuació de dances tradicionals amb la Rondalla.

La segona conferència del programa serà el dimarts 26, a càrrec de Irene Ballester, doctora en Historia de l’Art. La seua intervenció versarà sobre “La Duquessa d’Almodòvar”. Al següent dijous, dia 28 d’agost, la Banda Juvenil oferirà el concert que tancarà este calendari cultural.  

A més, cada vesprada de 18 a 21 hores, els visitants conten amb un lloc d’informació atés per una persona de l’organització, que coneix tot el procés de la realització de la mostra i té contacte amb els artistes seleccionats.

També el diari LAS PROVINCIAS es fa ressó de la informació facilitada per l'organització. Titula: "La muestra Art al Vent XI de Gata acumula 2.378 visitas en sus cinco primeros días". Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/marina/201408/20/muestra-vent-gata-acumula-20140820000349-v.html.

També el diari digital LA MARINA PLAZA publica: "Gata de Gorgos. Art al Vent arranca incrementando las visitas del año pasado". Ací teniu l'enllaç: http://lamarinaplaza.com/2014/08/19/art-al-vent-arranca-incrementando-las-visitas-del-ano-pasado/.

A la imatge, el dia de la inauguració. La gent mirant les obres. Factoria d'Idees.

FONTS: Imatge i text, Factoria d’idees per a ART AL VENT XI. / Enllaços: LP, La Marina Plaza, 20-8-2014.

 

0 comentarios